Imprimeix
PDF

Les JSIB tanquen el Formacció 2017 com a eina «per transformar els valors socialistes en polítiques per als joves»

Formacció 2017 cloendaLes Joventuts Socialistes de les Illes Balears han tancat el Formacció 2017, unes jornades de formació, debat d'idees i intercanvi d'opinions celebrades des de divendres a Alaró i que enguany han girat sobre l'ocupació, la turistificació, el terrorisme, la legalització del cànnabis i l'accés a l'habitatge.

Precisament, el secretari general de les JSIB, Marc López, ha defensat la importància d'aquestes jornades i de la formació ideològica «com a eina fonamental per traduir els nostres valors en polítiques concretes per als joves».

Unes polítiques que ja s'estan desenvolupant des del Govern de les Illes Balears, tal com ha recordat el portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, qui ha recordat que «els pressuposts pel 2018 inclouen deduccions fiscals per aquells que volen marxar a estudiar a fora, un ambiciós pla d'habitatge i una aposta clara per millorar els serveis públics i per crear oportunitats als joves de la nostra comunitat autònoma».

Negueruela també ha fet referència a la petició de baixar imposts del president del PP, Biel Company, de qui ha recordat que «és el mateix que va desmantellar la política pública d'habitatge i transport», i a qui ha demanat «que expliqui de quines partides socials vol retallar el pressupost pel 2018 per aplicar la rebaixa fiscal que ara reclama», tenint en compte que sempre que la dreta governa acaba pujant els imposts a la classe mitjana i treballadora.

El portaveu socialista ha defensat que «el PSIB-PSOE és un partit que ja està preparat per guanyar les eleccions del 2019», en les quals «tenim una oportunitat única per revalidar el govern d'esquerres per consolidar el canvi i evitar que la dreta destrueixi tot el que estam fent».

Finalment, Negueruela també ha demanat a les Joventuts Socialistes que segueixin exercint «un paper crític i participatiu fonamenta, tant en la societat com en el sí del Partit Socialista».

A la cloenda de les jornades de formació que anualment organitzen les JSIB també ha estat present la vicesecretària general de les Joventuts Socialistes d'Espanya, María Vallina, qui ha exposat que «el PSIB-PSOE i Francina Armengol sou un referent a la resta d'Espanya, perquè heu retornat la dignitat a les institucions i perquè estau fent unes polítiques progressistes valentes i que són font d'inspiració per a altres territoris».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube