Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa Company de triler «per intentar tapar el finançament il·legal del PP per pagar la campanya del 2007»

iago negueruela psib 23 set 2017El PSIB-PSOE ha acusat al president del PP, Biel Company, de ser un triler per intentar tapar el que confirmen les sentències judicials: que els populars van finançar il·legalment la campanya electoral del 2007. Un sistema que pel que es veu als mitjans de comunicació aquests dies «era una pràctica per tot l'Estat».

Així ho ha assegurat el portaveu socialista, Iago Negueruela, qui ha considerat «vergonyós» que el líder del PP «tregui pit de què el seu partit hagi pagat una campanya amb doblers negres». Per això, els socialistes exigeixen a Company «que torni els doblers que són de tothom i que demani perdó a la ciutadania».

Negueruela ha lamentat les formes del líder del PP, «que per una vegada que xerra públicament ho fa per insultar a la presidenta de tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears», la qual cosa diu molt del talant del president popular.

En aquest sentit, Negueruela ha afegit que «tant les formes com el fons de Company recorden molt al de Bauzá: submissió màxima cap a Madrid, silenci absolut quan l'Estat ens retalla recursos, mateixes propostes lingüístiques i mateixa inacció per combatre la corrupció dins el seu partit».

Per tot això, el portaveu socialista ha demanat al PP «que emprin tota la força que gasten en tapar el finançament il·legal de la campanya de 2007 en reclamar al ministre Montoro tot el que ens pertoca, fins i tot els 67,3 milions d'euros que ens acaba de retallar».

De fet, per als socialistes crida l'atenció «que Company es pronunciï per justificar la corrupció del PP de l'any 2007 però no digui ni una sola paraula de si està d'acord o no en què l'Estat ens torni a retallar 67 milions d'euros a Balears», la qual cosa es suma a l'incompliment de l'Estat pel que fa al nou sistema de finançament, que ja hauria d'estar aprovat.

És per aquest silenci que Negueruela ha insistit en què «retam a Company digui clara i públicament si està a favor de les retallades del PP a la ciutadania de Balears o a favor de la societat de les illes, que reclama un finançament just i que no pot aguantar ni una retallada més».

Una retallada que, tal com ha recordat finalment el portaveu socialista, esdevé «per la incapacitat de Rajoy de trobar suports per a les seves polítiques, la qual cosa confirma que el Govern del PP és inestable, amb una nul·la gestió i sense suports parlamentaris», la qual cosa fa que la legislatura estatal estigui a punt de donar-se per acabada.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube