Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna l'agressió per violència masclista contra una dona a Inca i desitja una ràpida recuperació per a la víctima

ReAccioEl PSIB-PSOE vol expressar la seva enèrgica condemna per l'agressió per violència masclista contra una dona a Inca, així com també desitjar la ràpida recuperació de la víctima.

Des de la secretaria d'Igualtat, Sílvia Cano ha apuntat que "esperam que caigui tot el pes de la llei sobre el presumpte maltractador i reiteram el compromís dels socialistes amb la igualtat de gènere i una vida sense violència cap a les dones".

Després d'aquest nou acte de violència masclista a Balears, la socialista ha instat a tota la societat a "reaccionar contra aquesta xacra, a tenir tolerància zero cap al maltractament i a denunciar els casos que es puguin conèixer per protegir a les dones víctimes".

Cano ha insistit en què "cal seguir treballant en els drets de les dones víctimes que estam impulsant com l'assessorament i assistència psicològica, jurídica i social als centres d'atenció, cases d'acollida per les dones maltractades i els seus infants, mesures d'inserció laboral, tracte preferent en l'accés a les escoles públiques i concertades pels fills de les víctimes i accés a beques pels fills i filles de les víctimes i altres ajuts o serveis en l'àmbit educatiu.

Finalment, els socialistes han avançat que participaran a la concentració silenciosa en rebuig a aquest nou cas de violència masclista convocada per demà a les 12h davant l'Ajuntament d'Inca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube