Imprimeix
PDF

JSIB exigeix al govern Rajoy la mateixa sensibilitat en matèria d'habitatge jove que demostra el govern Armengol a Balears

marc lopez xv congres jsib set 2016Marc López reivindica un Pla d'Habitatge d'àmbit estatal que sigui "realment sensible a l'accés a l'habitatge dels i les joves d'Espanya"

Des de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, a través del secretari general, Marc López, han reclamat al Govern d'Espanya que segueixi l'exemple de les polítiques d'habitatge del Govern de les Illes Balears presidit per Francina Armengol, que ha demostrat ser molt sensible a les necessitats dels i les joves.

Marc López, secretari general de JSIB, coincideix amb Omar Anguita, màxim responsable de JSE, en la reivindicació d'un Pla d'Habitatge d'àmbit estatal "realment sensible a l'accés a l'habitatge dels i les joves d'Espanya".

Juventudes Socialistas de España ha lamentat el retard en l'aprovació del Pla d'Habitatge i el fet que "no posa solució als problemes reals que pateixen els joves a l'hora d'accedir a un habitatge".

Per als joves socialistes, "l'accés a l'habitatge d'un jove hauria de ser reconegut com a un dret fonamental", i critiquen que el Pla d'Habitatge presentat pel govern d'Espanya "és insuficient perquè només suposarà el 0,03% del PIB situant a Espanya a la cua de la inversió en polítiques d'habitatge de la Unió Europea".

A més, des de Joventuts Socialistes denuncien que "aquest Pla només ajudarà als joves amb alta capacitat adquisitiva perquè la majoria de joves no tenim la possibilitat d'afrontar un primer pagament d'uns 40.000€".

Des de Joventuts Socialistes de les Illes Balears recorden que el Govern de les Illes Balears "ha estat valent a l'hora de regular el lloguer turístic prioritzant l'accés a l'habitatge, combatent l'economia submergida i evitant l'especulació i protegint el nostre territori".

A més, la tramitació de la llei d'habitatge "està sent un referent per potenciar el lloguer social, incrementant el parc d'habitatges o la posada en marxa d'ajudes pel lloguer jove", unes ajudes que "s'han incrementat en un 89% respecte a les del govern del PP"; i, també, incorpora aspectes com la "lluita contra la pobresa energètica o l'obligació dels grans tenidors de cedir-los temporalment en lloguer social".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube