Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE traslladarà les polítiques pioneres del Govern a l'Escola de Bon Govern que el PSOE organitza aquest cap de setmana

Prèvia Escola Bon GovernUna àmplia delegació del PSIB-PSOE, encapçalada per la secretària general, Francina Armengol, participarà aquest cap de setmana a l'Escola de Bon Govern que organitza el PSOE a Madrid entre dijous, divendres i dissabte.

Unes jornades que pretenen ser una gran plataforma oberta de debat per reflexionar sobre l'acció de governs socialdemòcrates i teixir xarxes amb la ciutadania, ja que també hi participaran experts en diversos àmbits, professionals i activistes.

Per això, els socialistes de Balears aprofitaran l'esdeveniment per traslladar les polítiques que s'estan fent des de la comunitat autònoma, especialment les més pioneres. En aquest sentit, la consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears, Pilar Costa, participarà divendres horabaixa al taller "Feminisme i Europeisme: Valors Socialistes", on exposarà mesures com el Pacte social i polític Contra les Violències Masclistes de Balears, que a diferència de l'Estatal ja s'està desenvolupant amb partides pressupostàries concretes. També parlarà d'altres mesures com la Llei d'Igualtat aprovada pel Parlament, el fet de garantir un any de feina a totes les dones víctimes de violències masclistes o la lluita contra la precarietat laboral, que afecta especialment a les dones.

Ja serà durant l'horabaixa de dissabte quan la secretària general i presidenta del Govern, Francina Armengol, participi a la MasterClass "L'Espanya Autonòmica", moderada pel secretari de Política Federal del PSOE, Patxi López, i en la qual participaran gairebé la totalitat de presidents i presidentes autonòmiques socialistes.

Serà un fòrum obert a tota la militància i comptarà amb cinc Masterclass, setze tallers, dos diàlegs i diverses activitats fins a la clausura de diumenge que serà a càrrec del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

L'objectiu d'aquesta trobada és reflexionar sobre la millora de l'acció dels governs socialistes i les institucions liderades per forces progressistes, al mateix temps que es vol contribuir a millorar la formació dels càrrecs públics i militants de cara a les eleccions municipals, insulars, autonòmiques i europees del 2019.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube