Imprimeix
PDF

Negueruela: "Company podrà seguir dormint mentre nosaltres treballam de forma incansable per millorar la qualitat de vida de la ciutadania"

Iago Negueruela 24-04-18Després de la visita de Rajoy a Palma, el portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, ha volgut expressar la sorpresa dels socialistes "pel vergonyós paper que ha fet el PP a les nostres illes avui".

En concret, el portaveu socialista ha criticat que després de setmanes anunciant que Rajoy es comprometria amb Balears, el que hem vist és que "ni tan sols s'ha compromès de forma clara amb cap de les reivindicacions que hi ha a les illes ni amb el descompte de resident del 75% per a trajectes aeris i marítims amb la península".

De fet, Negueruela també ha lamentat l'àmbit de la visita de Rajoy, ja que "on tocava parlar dels problemes de la ciutadania de Balears era en una reunió amb la Presidenta del Govern".

A més a més, el portaveu socialista s'ha mostrat sorprès perquè Rajoy hagi dit a Company que segueixi dormint, i ha denunciat que "crida l'atenció que ni tan sols Company sigui capaç de treure un compromís a Rajoy a la seva pròpia casa, això és el que Company pinta al PP".

Per això, Negueruela ha intentat "posar-li més fàcil a Company", anunciat que el PSIB-PSOE presentarà una esmena als Pressuposts Generals de l'Estat "perquè s'inclogui el descompte de resident al 75%, la qual cosa serà senzilla pel PP ja que no li llevarà molt de temps votar a favor de la nostra esmena".

Pel que fa a les acusacions de turismefòbia, Negueruela ha fet una crida a la responsabilitat a Rajoy i a Nadal ja que "és una irresponsabilitat que el PP sembri dubtes sobre la nostra principal indústria per la qual no han fet res", a la qual cosa ha afegit que "el que podrien fer pel turisme de les illes és invertir en les nostres infraestructures, invertir en el sector que mou l'economia espanyola i la d'una comunitat autònoma que afavoreix de forma directa que el país pugui tenir el creixement econòmic que està tenint".

Contra aquestes acusacions, Negueruela ha volgut deixar clar que "som un partit que ha demostrat el seu compromís amb el turisme, allargant la temporada que ja és tres mesos més extensa que quan vam entrar a governar, col·laborant en la millora de les condicions laborals del sector amb el conveni d'hoteleria i regulant el lloguer turístic, mentre el PP simplement deixava fer".

En definitiva, pels socialistes la visita de Rajoy ha demostrat "el profund desconeixement que té el President de la realitat econòmica de les nostres illes, per la qual cosa hauria estat millor que es reunís amb la Presidenta per mirar d'arribar a acords i no amb un Company que viu adormit i que no suposa cap alternativa".

Per això, Negueruela ha conclòs la seva valoració assegurant que Company "pot estar avui més tranquil perquè podrà seguir dormint mentre nosaltres treballam de forma incansable per millorar la qualitat de vida de la ciutadania, i quan desperti, veurà una societat millor en la que hauran canviat moltes coses mentre ell segueix en el seu somni profund del que està instal·lat des de principi de legislatura".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube