Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE critica que "el PP és un partit corrupte de principi a fi i avui ha estat condemnat de forma molt clara"

Iago Negueruela 24-04-18El PSIB-PSOE ha qualificat de "dia greu per a la democràcia" la jornada en què s'ha conegut la sentència pel Cas Gürtel i per la qual "veim com el principal partit del Govern acaba de ser condemnat per corrupció".

Així ho ha expressat el portaveu, Iago Negueruela, sobre una "sentència duríssima que determina que el partit que governa és un partit corrupte, així com també el seu tresorer i molts dels seus dirigents".

El portaveu socialista ha recordat com "dia si i dia també veim que dirigents del PP són condemnats per casos extraordinàriament greus de corrupció mentre els populars cerquen difuminar la realitat i difondre qualsevol assumpte sense abordar allò que és principal, que és un partit corrupte de principi a fi i que avui ha estat condemnat de forma molt clara".

Per això, Negueruela ha volgut criticar i denunciar la situació del partit que governa a Espanya amb el sosteniment d'un altre partit de dretes "que manté la corrupció del PP". De fet, el portaveu socialista ha demanat a Ciudadanos que "hauria de valorar el seu caràcter de suport democràtic al PP sent un partit que es diu regenerador i que manté al Govern a una formació condemnada per corrupció".

Pel que fa al recurs que Maria Salom interposarà contra el decret de salut, Negueruela ha apuntat que "la primera preocupació de la Delegada del Govern hauria de ser com està aquest Govern i la corrupció del seu partit, ja que representa a les illes un Executiu que no avança i que està acorralat per casos de corrupció sistemàtica i de forma permanent".

El portaveu del PSIB-PSOE ha acusat Salom "d'atacar la sanitat pública i cercar paralitzar unes oposicions que estam veient que tenen un número enorme d'inscrits, superior a les places convocades, les quals milloraran la nostra sanitat".

Finalment, Negueruela ha conclòs que "no sabem si Salom pretén que no es convoquin aquestes oposicions per no millorar la sanitat, tenint en compte que quan el PP governava no convocava oposicions i acomiadava a metges i infermers".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube