Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera que amb Pedro Sánchez “s’obre un nou temps de canvi i esperança per donar solució a moltes coses”

Iago Negueruela reacció censuraEl PSIB-PSOE ha expressat l'alegria de la formació per tenir investit com a President del Govern d'Espanya a Pedro Sánchez. Així ho ha expressat el portaveu, Iago Negueruela, qui ha assegurat que "sempre hem cregut que es podia desallotjar a Rajoy de la presidència del Govern i aconseguir aquesta majoria per ara canviar moltes coses".

Un desallotjament que permet "abandonar el Govern de la Gürtel, de la reforma laboral, de les retallades en les pensions i en la sanitat", tot plegat per "obrir un temps nou de canvi, difícil, complex i en el qual els socialistes hem assumit la responsabilitat immensa de fer realitat aquest canvi i de derogar moltes de les actuacions del PP".

Ara bé, el més important per Negueruela és que "comença una època de regeneració democràtica, amb un PP assetjat per la corrupció, amb la qual demostram que som capaços de desterrar la corrupció de les institucions i de generar esperança per un país que mereix un president com Pedro Sánchez".

A partir d'ara, els socialistes consideren que és moment de "posar-nos a fer feina conjuntament pel benefici del país apostant per la regeneració democràtica, les polítiques socials i la recuperació dels drets i serveis perduts durant la crisi". En aquest sentit, Negueruela ha afegit que "el fet de tenir un president socialista millora la situació del conjunt de l'Estat i de la ciutadania".

Finalment, el portaveu del PSIB-PSOE ha volgut destacar que "avui ha sortit el sol per molta gent i el missatge contra la corrupció que es trasllada a la ciutadania és molt important".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube