Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra que el nou Executiu "és el Govern que necessita Espanya per poder dur endavant una agenda de canvi a l'esquerra"

Executiva PSIB-PSOE 06-06-18El PSIB-PSOE ha reunit a la Comissió Executiva per analitzar la situació política actual, el mateix dia en què el nou president d'Espanya, Pedro Sánchez, ha fet públic el nou Executiu.

El portaveu dels Socialistes de Balears, Iago Negueruela, ha expressat la satisfacció per un Govern "que suposa el començament d'un temps nou amb el Govern que necessita Espanya per poder dur endavant tota una agenda de canvi a l'esquerra i una agenda social important".

En aquest sentit, Negueruela ha qualificat les i els ministres de Pedro Sánchez com un equip "molt solvent, capacitat, divers i format per una majoria de dones molt qualificades, fidel mostra dels temps que vivim". De fet, el portaveu socialista ha criticat durament les declaracions del líder de Ciutadans, Xavier Pericay, assegurant que no era un Govern paritari, dient que "sorprenen les crítiques de partits que diuen ser nous i que cada vegada sonen més rancis, obscurs i passats".

Un nou Govern que arriba després d'una moció de censura que pel portaveu socialista demostra que "les regles del joc democràtic previstes a la Constitució funcionen tenint en compte que el PP no ha partit de forma ordenada després d'una sentència que els condemna per corrupció".

A partir d'ara, Negueruela ha avançat que els socialistes "seguirem fent feina en la millora de totes aquestes qüestions que afecten el nostre àmbit com el REB, el sistema de finançament i altres matèries que reivindicarem governi qui governi a Madrid".

De fet, els socialistes han insistit en què "ara tenim un Govern més proper al nostre, en el qual moltes de les polítiques que sembla que es posaran en marxa ja les estam impulsant des de Balears".

El portaveu del PSIB-PSOE també s'ha referit a les crítiques de Biel Company, lamentant que ara li entrin les presses pel Règim Especial assegurant que "ja que no intervé al Parlament podria haver fet més feina per un REB que no ha aconseguit, per la qual cosa els que no han fet res fins ara que ens deixin fer feina i ja veurem el resultat".

Finalment, Negueruela ha anunciat que la Comissió Executiva ha aprovat la conformació d'un equip de feina en matèria d'ocupació per seguir analitzant propostes i polítiques en aquest àmbit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube