Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta que el PP no aprofiti la sentència del Cas Nóos per demanar perdó i tornar els doblers furtats a tota la ciutadania

Andreu Alcover 12-06-18El PSIB-PSOE ha valorat la sentència del Cas Nóos feta pública pel Tribunal Suprem, amb la qual "es constata el que tothom sospitava, com és que la corrupció era un fet generalitzat fins el PP".

Així ho ha afirmat el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, qui ha recordat com fa dues setmanes coneixíem la "dramàtica" sentència del cas Gürtel, ahir la peça del cas valencià i avui la confirmació de la sentència del cas Nóos.

En aquest sentit, el portaveu socialista ha lamentat que el PP "hagi perdut l'oportunitat de demanar perdó i tornar els doblers furtats a tota la ciutadania", insistint en què són aquestes dues coses les que és imprescindible que facin els populars.

De fet, Alcover ha criticat que "ara el PP rebutja i ni tan sols anomena al seu expresident Jaume Matas, però quan governava era omnipresent".

Finalment, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha celebrat "la bona feina del PSIB-PSOE i d'Antoni Diéguez", ja que va ser l'aleshores diputat dels socialistes el que va denunciar aquest greu cas de corrupció, qui "a base de demanar informació i d'insistir sobre una sèrie d'irregularitats que podien ser delictives ara veim com es confirma tot el que va denunciar".

A partir d'ara, Alcover espera que "amb aquesta sentència s'obri una nova forma de fer política en la qual la corrupció quedi extirpada".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube