Imprimeix
PDF

El PSOE ratifica la candidatura d'Armengol, qui es marca com a repte "consolidar el canvi a Balears i les polítiques progressistes iniciades aquesta legislatura"

Proclamació FAS amb ps 10-11-18El PSOE ha ratificat la candidatura de Francina Armengol per revalidar la presidència del Govern de les Illes Balears en un Comité Federal celebrat a Fuenlabrada, Madrid.

La secretària general del PSIB-PSOE ha volgut agrair a la militància socialista la seva confiança en la seva candidatura a la reelecció i ha avançat que es sent "amb força, ganes i il·lusió per consolidar les polítiques progressistes iniciades aquesta legislatura".

Armengol ha participat posteriorment en l'acte de proclamació de les candidatures autonòmiques, juntament amb el secretari general i president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, on ha agraït també el suport del conjunt del Partit Socialista "per poder seguir liderant el canvi a Balears".

La secretària general ha explicat que "duim més de tres anys i mig constatant que la política serveix per millorar la vida de la ciutadania i per transformar la realitat, tal com estam demostrant a Balears des del diàleg i el consens".

Un temps que ha servit, segons Armengol, per apostar per la igualtat entre homes i dones, per l'educació i la formació, per la cultura, per garantir més i millors drets sanitaris i socials, per garantir l'habitatge i en definitiva, per tenir una societat amb més drets i amb feina digna i de qualitat".

De cara al futur, la candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern ha avançat que "volem apostar per unes illes que creixen però que redistribueixen la riquesa que es genera entre tots els ciutadans i ciutadanes i per unes illes mediambientalment sostenibles amb una aposta forta per la lluita contra el canvi climàtic i les energies netes, perquè volem un futur millor pels nostres ciutadans ara que tenim un Govern d'Espanya que ens acompanya en aquestes polítiques".

Finalment, Amengol ha demanat l'ajuda de tota la militància socialista per consolidar el canvi a Balears però sobretot "perquè us necessiten els ciutadans i ciutadanes de la nostra terra".

La candidata del PSIB-PSOE ha estat recolzada durant la proclamació d'avui pel secretari general del PSOE i president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, la secretària d'Organització dels Socialistes de Balears, Silvana González, i els membres del Comité Federal per Balears com són Xisco Antich, María José Camps, Antonio Pareja i Sílvia Cano.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube