Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE valora molt positivament la reunió entre Armengol i Sánchez, ja que "després de 7 anys a la cua d'inversió amb el PP a la fi estarem a la mitjana estatal"

Andreu reacció 14-11-18El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha valorat molt positivament els acords adoptats entre la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, durant la reunió mantinguda avui a La Moncloa.

Tal com ha destacat Alcover, "després d'estar 7 anys a la cua d'inversió estatal amb el PP passarem a estar dins la mitjana estatal, la qual cosa és una gran notícia". De fet, els socialistes volen recordar que Balears només ha estat a la mitjana estatal d'inversions quan ha governat el Partit Socialista.

El portaveu socialista ha celebrat també que, quan manquen concretar alguns detalls, "el nou REB preveu el blindatge del descompte de resident del 75%, el règim fiscal per a les mercaderies i el fons d'inversió que ens iguala a la mitjana de l'Estat", tal com es demanava des de Balears.

L'aprovació d'un Règim Especial aquesta legislatura que compensés els efectes de la insularitat era una qüestió d'Estat, ha insistit Alcover, per la qual cosa ha considerat molt positiu "que pugui entrar en vigor aquesta legislatura, el primer trimestre del 2019".

En aquest sentit, Alcover ha afegit que "ens tranquil·litza que el mateix Pedro Sánchez hagi previst la figura del real decret llei, ja que això implicarà acurçar molt els terminis i que el nou REB estigui en vigor més aviat".

Finalment, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha criticat la incoherència del PP en un mateix dia, ja que "primer deien que no hi hauria REB, avui migdia avançaven que donarien l'enhorabona a la presidenta si aconseguia acordar el REB i ara qualifiquen la reunió amb Pedro Sánchez de decebedora".

Per això, Alcover ha volgut remarcar que "quan el decret llei del REB s'hagi de convalidar al Congrés, esperam el vot favorable de totes i cada una de les forces polítiques amb representació".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube