Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE posa en marxa la Conferència Política del 2019 amb Iago Negueruela com a coordinador

executiva webEls socialistes han aprovat avui la celebració de la Conferència Política com a mecanisme de participació i debat per conformar un projecte polític integrador i amb una àmplia base social

lL'Executiva del PSIB-PSOE ha donat avui el tret de sortida per a la Conferència Política de 2019, amb el nomenament del Secretari d'Ocupació i Portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, com a coordinador.

El Secretari de Programes i Formació del PSIB-PSOE, Javier de Juan, ha explicat que la Conferència Política ha de ser "un mecanisme de participació i debat, un instrument que ens ha de permetre detectar els reptes i necessitats que tindrem a la pròxima legislatura i construir com a partit els mecanismes per donar-hi resposta", i ha destacat que el més important per als i les socialistes és "conformar un projecte polític integrador, amb una base social àmplia" contraposant-lo als "nous projectes polítics excloents que presenten els partits conservadors".

Segons ha assegurat de Juan, està previst que la conferència política se celebri el mes de març, tot i que "en els pròxims mesos ens reunirem amb associacions i entitats de la societat civil Balear per anar formant aquest projecte que serà la base del programa electoral del PSIB-PSOE".

Com a coordinador de la Conferència, Negueruela estarà acompanyat en el Comitè Organitzador per la Secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Silvana González, la Secretària de Política Autonòmica, Maria José Camps, el diputat nacional i coordinador de la darrera Conferència Política, Pere Joan Pons, Alberto Magro com a expert en comunicació, i el mateix Javier de Juan.

Per la seva part, Negueruela ha agraït la confiança de la Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i ha destacat que "moltes de les mesures que aprovarem aquesta setmana en els quarts pressuposts de la legislatura són fruit de la Conferència Política de 2015", assegurant que "tenim el repte de fer una nova Conferència Política per reprendre l'agenda social i impulsar polítiques destinades a millorar la vida de les classes mitjanes i baixes de les nostres illes".

El Portaveu del PSIB-PSOE ha anunciat també que Armengol ha comunicat la incorporació de tres noves persones a la seva campanya, que també passaran a formar part del Comitè Electoral. Es tracta de Quim Torres com a cap d'estratègia, Álvaro Gil com a cap de comunicació, i Andreu Alcover com a Portaveu de la campanya.

L'Executiva també ha aprovat la nova campanya "Transformant" per comunicar "la transformació que s'està fent al conjunt de les nostres illes arran de les polítiques del PSIB-PSOE a totes les institucions, i que permeten recuperar espais, distribuir riquesa i generar oportunitats, tot assumint que encara queden molts reptes per aconseguir", segons ha explicat Negueruela.

Per últim, el Portaveu ha anunciat que l'executiva ha aprovat dues propostes d'incorporació al Consell Assessor en Polítiques d'Igualtat, Margalida Moll, llicenciada en Geografia i Història per la UIB, i la doctora María José Hernández Ortiz, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube