Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE inicia el procés de primàries per a les candidatures dels Consells Insulars i els municipis de més de 20.000 habitants

Primàries PSOE 2017El PSIB-PSOE inicia avui el procés de primàries per a les candidatures dels Consells Insulars i dels municipis de més de 20.000 habitants.

Tal com es va aprovar al calendari de primàries per part de la Comissió Executiva, des d'avui i fins a l'11 de gener a les 12 del migdia es poden presentar les precandidatures. En el cas d'aquelles persones que es presentin i siguin presidents de Consells Insulars, si més d'un 40% de la militància no sol·licita primàries, seran proclamats candidats automàticament. En el cas d'aquells precandidats que siguin batle o batlessa, seran proclamats en cas que el 50% de la militància no sol·liciti la celebració de primàries.

Pel que fa a aquells municipis majors de 20.000 habitants i illes en què no hi hagi batlia o presidència socialista, les precandidatures hauran de procedir a la recollida d'avals entre la militància de l'11 al 23 de gener.

En aquest punt, si només s'ha presentat una precandidatura, si el recompte d'avals és vàlid es proclamaria oficialment la candidatura entre el 24 i el 25 de gener, mentre que si hi hagués més d'una precandidatura, es celebraria una campanya informativa entre el 26 de gener i l'1 de febrer i es votaria el 2 de febrer.

El calendari aprovat per l'organització també preveu una segona volta de votacions per al 9 de febrer en cas que s'hagin presentat més de dues precandidatures per a alguna de les institucions.

D'aquesta manera, els socialistes continuen amb el procés de primàries iniciat el mes d'octubre, amb el qual va quedar proclamada Francina Armengol com a candidata del PSIB-PSOE a revalidar la presidència del Govern de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube