Imprimeix
PDF

Proclamades les candidatures socialistes d'Eivissa, Menorca, Inca, Calvià, Llucmajor, Sant Josep i Vila

Logo PSIB nouLa Comissió de Garanties del PSIB-PSOE ha proclamat oficialment les candidatures que, segons el reglament de primàries, ja han acabat el procés intern, com és el cas de Consells Insulars i municipis que ja compten amb presidència o batlia socialista, després que el termini de presentació de precandidatures hagi finalitzat avui a les dotze del migdia.

D'aquesta manera, Vicent Torres ja és candidat a revalidar la presidència del Consell d'Eivissa i Susana Mora opta a un segon mandat al Consell de Menorca.

Pel que fa als municipis de més de 20.000 habitants, Virgilio Moreno ha estat proclamat candidat dels socialistes a la batlia d'Inca, Rafa Ruiz a la batlia d'Eivissa, Alfonso Rodríguez a la batlia de Calvià, Josep Marí Ribas a la batlia de Sant Josep i Gori Estarellas a la batlia de Llucmajor.

D'altra banda, s'ha obert el termini de recollida d'avals per les precandidatures als Consells Insulars i municipis de més de 20.000 habitants que encara no han acabat el procés de primàries, com és el cas de Catalina Cladera a Mallorca, Ana Juan a Formentera, Núria Hinojosa a Manacor, Miquel Cabot a Marratxí, Jose Hila a Palma, Vicent Torres Benet a Santa Eulària, Héctor Pons a Maó, Simó Planells a Sant Antoni i Noemí Camps a Ciutadella.

Per aquest grup de precandidatures, el termini de recollida i presentació d'avals roman obert fins al 23 de gener, dia en què es farà la proclamació provisional i el 25, la definitiva.

D'aquesta manera el PSIB-PSOE segueix concretant les millors candidatures per les eleccions del 26 de maig, amb l'objectiu de revalidar les majories d'esquerres, ampliar suports per governar on encara s'està a l'oposició i consolidar el canvi amb totes les polítiques progressistes que encara queden per blindar i impulsar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube