Imprimeix
PDF

Armengol: "Sortim a guanyar les eleccions del 26 de maig, amb les millors candidatures i amb un projecte que serà participat i compartit amb tota la ciutadania"

ARMENGOL COPOLEl Consell Polític del PSIB-PSOE ha convocat avui la Conferència Política per elaborar el projecte polític dels i les socialistes per als pròxims quatre anys.

El Partit Socialista de les Illes Balears està preparat per sortir a guanyar les eleccions municipals, autonòmiques i europees del pròxim 26 de maig. Així ho ha manifestat avui al Consell Polític del PSIB-PSOE la Secretària General del Partit, Francina Armengol, que s'ha mostrat convençuda que "tenim les millors cares per poder explicar el nostre projecte polític per seguir transformant la realitat a les Illes Balears".

Armengol s'ha referit expressament als candidats i precandidats dels municipis de més de 20.000 habitants, Consells Insulars, i presidència del Govern Balear, a qui ha agraït que "hagin fet una passa endavant per començar una precampanya electoral amb molta força, ganes i il·lusió", i dels quals ha destacat que són gent "molt preparada" i capaç de posar "les millors candidatures al servei dels i les ciutadanes de Balears".

En aquest sentit, la Secretària General del PSIB-PSOE ha afirmat que els socialistes "concorrem a les urnes amb la tranquil·litat de la feina ben feta i d'haver fet, aquests quatre anys, allò que havíem compromès amb els ciutadans i ciutadanes", assegurant que "sortirem a guanyar" ja que "necessitam quatre anys més per consolidar tot allò que hem aconseguit i anar una passa més enllà".

Precisament, avui el Consell Polític convoca la Conferència Política, que, coordinada per Iago Negueruela, definirà el projecte polític dels socialistes per als pròxims quatre anys. Armengol ha destacat que la Conferència "serà un procés obert a tota la ciutadania i absolutament participat". Per això, "comptarà amb tretze experts de totes les àrees, tant de dins com de fora del partit, per aconseguir el millor programa per les Illes".

Armengol ha fet recompte de les principals polítiques que ha duit a terme el Govern Balear, liderat pels socialistes, aquesta legislatura, destacant que són mesures que "varen sorgir de la Conferència Política que vàrem celebrar fa quatre anys, escoltant tots els sectors per detectar les necessitats dels nostres conciutadans i conciutadanes", destacant les principals iniciatives de l'executiu en matèria de salut, igualtat, educació, mobilitat i sostenibilitat.

"El Partit Socialista està al costat dels més vulnerables, que són els joves, les dones i els i les pensionistes", ha afirmat Armengol, que ha estat molt contundent assegurant que "no farem una passa enrere davant la radicalitat i aquells que estan disposats a blanquejar els partits d'ultradreta, aquells que volen tirar enrere les llibertats que hem aconseguit amb democràcia, coherència i principis".

En aquest sentit, ha destacat la "generositat" del Partit Socialista, que estat capaç de "governar des del consens i el diàleg, amb estabilitat, i essent rigorós amb els compromisos que teníem amb la ciutadania".

"A la Conferència Política hem de seguir dibuixant unes Illes Balears compromeses amb el seu territori, amb la seva gent, amb la igualtat i amb els drets", ha afirmat Armengol, que ha assegurat que "hem de seguir lluitant per les coses que hem estat treballant aquesta legislatura i que encara no hem aconseguit, perquè tenim un projecte polític ambiciós i necessitam més temps per poder-lo assumir".

Al Consell Polític d'avui també s'ha aprovat una proposta de resolució presentada per les Joventuts Socialistes de les Illes Balears per tal que es debati i es tengui en compte la seva proposta programàtica i s'incorporin al projecte electoral del PSIB-PSOE les mesures aprovades a la Conferència Política de les JSIB.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube