Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE recull les propostes d'entitats i federacions esportives per a la Conferència Política

Esports CP 14-02-19El PSIB-PSOE ha celebrat un acte amb una quinzena d'entitats i federacions esportives per escoltar i recollir les seves aportacions de cara al document marc de la Conferència Política, que servirà de base per al programa electoral dels socialistes de cara a les eleccions del 26 de maig.

Un programa que tal com ha explicat el coordinador de la Conferència Política insular, Marc López, "no volem fer sols, sinó escoltant a les entitats de distints àmbits que puguin enriquir el document, ja que per nosaltres el més important és rebre les aportacions de la ciutadania".

Precisament la coordinadora del bloc d'Esports de la Conferència Política insular, Marga Portells, ha emfatitzat l'augment progressiu de les subvencions a les federacions esportives, a les quals ha definit com a "entitats col·laboradores", així com també ha posat en valor programes esportius que s'han consolidat durant aquesta legislatura.

En aquest sentit, Portells ha destacat els programes esportius amb joves en risc d'exclusió social, que permeten incorporar l'esport com a activitat extraescolar i que "està tenint tant d'èxit que volem estendre al màxim de municipis de Mallorca".

A més a més, Portells també ha volgut destacar la convocatòria estrella de la legislatura, com són les ajudes per reformar les instal·lacions esportives dels ajuntaments, la qual "apostarem per tornar a posar en marxa en el futur perquè per seguir el cercle de l'esport és important tenir unes infraestructures en condicions".

Per part seva, el coordinador del bloc d'Educació, Esport i Formació Professional de la Conferència Política del PSIB-PSOE, Toni Baos, ha agraït la participació de totes les entitats que han assistit a dir la seva i ha posat l'èmfasi en l'esport com a eina per millorar l'educació.

Totes les propostes rebudes seran analitzades per elaborar un document participat i compartit amb la ciutadania de Balears que servirà de base programàtica dels socialistes de cara a les eleccions del 26 de maig.

Els assistents han posat sobre la taula qüestions com les ajudes per al transport dels esportistes, l'impuls a l'esport eqüestre o la necessitat de formar en valors en l'esport, entre molts altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube