Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE apostarà per la universitat i la recerca com a eines garants de la igualtat d'oportunitats i del futur

Acte universitat i recerca Conferència PolíticaEl PSIB-PSOE ha celebrat un acte per debatre i escoltar propostes relacionades amb l'àmbit universitari i de la recerca, les quals es tendran en compte per a la Conferència Política, des d'on sortirà l'aposta programàtica dels socialistes per als pròxims anys.

El coordinador de la Conferència Política Insular, Marc López, ha defensat que "el Partit Socialista creu en la universitat i en la recerca com a eina garant de la igualtat d'oportunitats", i bona prova d'això és que "aquesta legislatura hem creat la Facultat de Medicina, hem baixat les taxes universitàries i hem augmentat considerablement el pressupost per a la Universitat de les Illes Balears, destinant 1.000 € més per estudiant que a principi de legislatura".

Per part seva, el coordinador del bloc d'Universitat, Cultura i Recerca de la Conferència Política, Carles Bona, s'ha mostrat convençut que "la recerca científica és necessària per garantir el futur", per la qual cosa ha apostat per "crear unes estructures clares i sòlides que garanteixin la continuïtat de la investigació".

En aquest sentit, Bona ha expressat la necessitat "d'incrementar el finançament públic per a la recerca, així com també intentar cercar finançament privat".

A més a més, el coordinador socialista ha destacat que "seria positiu minvar la burocràcia en la gestió dels projectes investigadors i fomentar l'accés en els projectes europeus".

Totes les propostes recollides durant cada trobada sectorial seran tingudes en compte per elaborar el document marc, que serà la base programàtica amb la qual el PSIB-PSOE es presentarà a les pròximes eleccions.

D'aquesta manera, els socialistes preparen un programa electoral de forma participada i compartida amb tota la ciutadania, tal com ja van fer el 2015, del qual va sorgir un document amb propostes que s'han complit en la seva gran majoria.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube