Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es reuneix amb una vintena d’entitats del sector de la salut per definir el full de ruta per als pròxims quatre anys

190222 CP_Salut_webL’acte s’emmarca dins la Conferència Política del PSIB-PSOE, que elaborarà el document que servirà de base per definir el programa electoral

El PSIB-PSOE ha celebrat un acte per debatre i escoltar les reivindicacions i propostes d’entitats i associacions del sector de la salut i així enriquir el document de la Conferència Política, que definirà la proposta programàtica dels i les socialistes de cara a la pròxima legislatura.

Una vintena d’entitats han assistit a la jornada celebrada avui, que ha comptat amb el coordinador de la Conferència Política del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, la coordinadora del bloc de Salut de la Conferència Política, Angélica Miguélez, i la Consellera de Salut, Patricia Gómez.

“De la Conferència Política de l’any 2015 varen sortir uns compromisos que han estat el nostre full de ruta durant tota la legislatura, i totes les propostes, si no estan acabades, estan en marxa”, ha assegurat Gómez.

“Hem complit amb els principals eixos del nostre programa electoral”, ha assegurat la Consellera, que n’ha enumerat alguns com ara “la recuperació i creació de drets, i al llançament de programes estratègics com ara recerca, atenció a la cronicitat, impuls de la primària, salut pública i noves infraestructures”.

En aquest mateix sentit s’ha expressat el coordinador de la Conferència Política del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, que ha assegurat que “la Salut és una àrea crucial per a la Conferència Política, com també ho ha estat pel partit i el Govern aquests darrers quatre anys”.

Negueruela ha explicat que “estam al mig de la Conferència Política”, destacant que “el més important és escoltar les propostes de la gent per fer un programa obert i participat”.

Per la seva part, la coordinadora del bloc de Salut, Angélica Miguélez, ha assegurat que “la Conferència és una oportunitat magnífica per seguir marcant el camí, escoltant les propostes i reivindicacions de la gent per conèixer les necessitats reals”.

Totes les propostes que es recullen durant els actes de la Conferència Política es tenen en compte per elaborar el document marc, que serà la base del programa electoral dels i les socialistes per a les pròximes eleccions, amb l’objectiu d’elaborar una proposta oberta i molt participada per la ciutadania.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube