Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE posa en marxa una bateria d’accions pel 8 de març, Dia Internacional de la Dona

cartell dia de la dona 2019Els socialistes es sumaran a la manifestació convocada pel mateix dia, participaran de la convocatòria de vaga feta pels sindicats, presentaran una moció a tots els ajuntaments de les illes i celebraran distints actes en el marc del Dia de la Dona

El PSIB-PSOE ha preparat una sèrie d'accions reivindicatives amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, per tornar a demostrar més que mai el compromís dels i les socialistes amb la igualtat entre dones i homes.

D'aquesta manera, la formació es sumarà a la convocatòria de vaga feminista feta per les organitzacions sindicals i participaran de la manifestació del 8 de març, la qual aspiren que sigui històrica i un clam per la igualtat, en un moment en el qual és més necessari que mai defensar els drets de les dones.

A més a més, el PSIB-PSOE ha presentat una moció a tots els ajuntaments de Balears, amb mesures concretes en favor de les dones i per la igualtat, com és comprometre als grups municipals treballar per l'avanç de la societat cap a la igualtat de gènere, rebutjant qualsevol reculada en drets i llibertats per a les dones.

La iniciativa socialista també insta als grups municipals a sumar-se a la convocatòria de vaga feminista com a mesura de conscienciació i reivindicació sobre la necessitat que les dones participin en igualtat de tots els espais de la societat.

Finalment, la moció també sol·licita l'aprovació d'una Llei d'Igualtat Laboral per part dels grups parlamentaris al Congrés i l'elaboració d'un Pla d'Igualtat específic per als treballadors i treballadores de cada ajuntament.

Com és habitual, els socialistes també celebraran el sopar anual organitzat per l'Agrupació d'Inca amb motiu del Dia de la Dona i la setmana següent, tendran lloc els Premis Maria Plaza, amb els quals els Socialistes de Mallorca reconeixen la tasca de persones i entitats en favor de la igualtat i els drets de les dones.

Amb tot aquest seguit d'accions, el PSIB-PSOE té per objectiu, un any més, reivindicar la igualtat entre dones i homes i sensibilitzar sobre la necessitat de continuar fent passes en aquest sentit, rebutjant qualsevol intent que ens faci tornar enrere en drets conquerits.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube