Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE ultima el document marc de la Conferència Política amb "solucions per seguir millorant la vida de la gent i avançar en el camí de progrés que vàrem començar fa quatre anys"

190316 ConferenciaPoliticaWEBUna cinquantena de persones han participat en una jornada de feina per tractar les línies principals del document, que es debatrà àmpliament a la Conferència Política els dies 6 i 7 d'abril.

Els coordinadors de la Conferència Política del PSIB-PSOE han celebrat avui una trobada per posar en comú la feina feta en els darrers mesos i ultimar el document que servirà de base per elaborar el programa electoral del partit.

En una jornada de treball i debat on han participat una cinquantena de persones, els responsables de cadascun dels eixos han exposat les línies principals de la seva proposta, elaborada amb la participació d'entitats i professionals de cada àmbit i membres de la societat civil.

El coordinador de la Conferència Política, Iago Negueruela, ha assegurat que el document "proposa solucions per construir una societat més justa, més igualitària i més distributiva" i així "seguir millorant la vida de la gent, avançant en el camí de progrés que vàrem començar fa quatre anys, i en el que no podem permetre ni una passa enrere".

El document posa el focus en "temes clau per al partit i la societat balear" com ara habitatge, canvi climàtic, sostenibilitat, o model econòmic i productiu, segons ha explicat Negueruela, que ha enumerat alguns pilars cabdals més, com ara sanitat, educació, serveis socials i serveis públics i qualitat de l'ocupació.

Després de la jornada d'avui, s'enviarà la proposta de document a tota la militància i a les entitats que han participat en l'elaboració del document, amb l'objectiu que la puguin millorar presentant esmenes i així enllestir-lo per ser "àmpliament debatut en la Conferència Política dels dies 6 i 7 d'abril".

Amb això, el PSIB-PSOE repeteix la fórmula que ja va fer servir fa quatre anys per redactar un programa electoral molt participat per tot el conjunt de la societat, del qual van sortir les principals polítiques que ha impulsat el Govern del Canvi durant la legislatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube