Imprimeix
PDF

Reyes Maroto situa Balears com a exemple de creixement econòmic, sostenibilitat i lluita contra la precarietat laboral

conferencia politica menora 2019El PSOE Menorca ha celebrat avui la Conferència Política insular, amb la qual han definit la base programàtica per als pròxims anys i que han clausurat Susana Mora, Francina Armengol i Reyes Maroto.

Els socialistes de Menorca han celebrat avui la seva Conferència Política, amb la qual han definit la base programàtica per als pròxims quatre anys, i que ha comptat amb la Ministra d'Indústria, Reyes Maroto, la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la candidata al Consell de Menorca, Susana Mora.

Maroto ha situat a Balears com a exemple de creixement econòmic sòlid, de sostenibilitat ambiental i de lluita contra la precarietat laboral, assegurant que "heu estat la inspiració per al Pla d'Ocupació Digna del Govern d'Espanya, que ja ens ha permès millorar les condicions laborals de més de 400.000 treballadors i treballadores del país".

La Ministra d'Indústria ha aprofitat la seva visita a Menorca per avançar que "estam fent feina en què Menorca no torni a patir mai més un tall de subministrament elèctric com el que va tenir fa uns mesos", i ha celebrat que a les illes "heu posat la indústria i el comerç al primer ordre de les vostres polítiques, un fet al qual ajudarà la part fiscal del nou REB, per disminuir el cost de producció de les empreses d'aquí".

De fet, la Ministra ha visitat la fàbrica de Coinga, a Alaior, acompanyada de Francina Armengol, Susana Mora, Iago Negueruela, Marc Pons, Carme Garcia Querol i Pau Morlà, entre d'altres.

Finalment, Maroto ha lamentat que "les propostes del PP per als reptes de futur del país són la caça i els toros, mentre que nosaltres tenim 110 compromisos de futur per combatre la pobresa infantil, per l'Espanya feminista i per garantir oportunitats".

Per part seva, la candidata del PSIB-PSOE al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha defensat que el resultat de la Conferència Política del PSOE Menorca demostra que "tenim projecte, tenim equip, tenim història i tenim feina feta, per la qual cosa "necessitam una mobilització intensa per guanyar les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig".

Armengol ha defensat que els socialistes "sabem governar des del rigor, la coherència i donant respostes als reptes de futur", i per això, "tenim més creixement econòmic que mai, hem baixat el deute públic i hem planificat inversions absolutament necessàries per Menorca i per les nostres illes".

La secretària general i candidata del PSOE Menorca al Consell, Susana Mora, ha destacat la importància de les pròximes eleccions perquè "determinaran el futur de Menorca".

En aquest sentit, ha reivindicat la gestió dels socialistes, posant la cultura i l'educació "en el lloc prioritari que es mereixen" i "garantint oportunitats a aquells que encara no en tenen, aconseguint 12 milions d'euros per formació i ocupació a Menorca".

Per acabar, Mora ha destacat fites importants aconseguides pels socialistes aquesta legislatura, com el Centre Bit, el descompte de resident al 75% i el nou Règim Especial per a les Illes Balears. "Només el Partit Socialista pot consolidar drets, perquè tenim equip, projecte i credibilitat", ha conclòs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube