Imprimeix
PDF

Armengol demana "el vot de l'esperança i la il·lusió per fer possible que el Partit Socialista governi el 28 d'abril a Espanya i el 26 de maig a Balears i a Formentera"

FAS Ana Juan i Rafa Ramírez 18-04-19Més de 200 persones han omplit l'acte de presentació de la candidatura socialista al Consell de Formentera, encapçalada per Ana Juan, i que ha rebut el màxim suport de la candidata al Govern de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

Armengol ha avançat que "serà un plaer tenir a Ana Juan de presidenta del Consell de Formentera i poder fer feina juntes pel bé d'aquesta illa, com ja hem fet aquests quatre anys des del Govern de les Illes i des de l'oposició al Consell Insular".

En aquest sentit, la candidata socialista ha defensat que "l'escola de Sant Ferran ja està en marxa, el TAC de Formentera ja és una realitat i també ho és la nova residència, amb 14 places més, per tant, què no farem quan Ana Juan sigui la presidenta del Consell?".

Armengol també ha assegurat que a Balears "abans ens coneixien per la corrupció, mentre que ara ens coneixen per la Llei de Residus, la Llei del Canvi Climàtic i la Llei de Sostenibilitat de Formentera, la qual s'ha convertit en un referent europeu en matèria de sostenibilitat".

La candidata socialista també ha defensat la gestió en matèria d'ocupació dels socialistes, ja que "hem creat 70.000 llocs de feina aquesta legislatura, i volem seguir governant, també a Espanya per derogar una reforma laboral que ha estat nefasta pels treballadors i treballadores de les nostres illes".

Armengol també ha posat la Llei de Fosses com una de les mesures de les quals es sent més orgullosa, dient que "mai oblidaré quan vam venir a la fossa de Formentera per poder recuperar la dignitat i tancar ferides que mai s'haurien d'haver obert".

Finalment, la secretària general del PSIB-PSOE ha demanat el vot "de l'esperança i la il·lusió per fer possible que segueixi governant el Partit Socialista el 28 d'abril a Espanya i el 26 de maig a Balears i a Formentera", ja que l'alternativa "és un trio d'extrema dreta".

Per part seva, la candidata dels socialistes al Consell de Formentera, Ana Juan, ha avançat que es presenta acompanyada "d'un equip de gent molt vàlida que per aconseguir el canvi al Consell de Formentera a partir del 26 de maig".

Un objectiu que la candidata socialista vol aconseguir "amb un projecte en el qual la gent de Formentera es pot sentir representada i que tendrà la sostenibilitat ambiental, social i econòmica com a eix prioritari".

De fet, la candidata socialista ha exposat la manca d'habitatge com un dels principals problemes que pateix l'illa, per la qual cosa s'ha compromès a "equiparar el dret a l'habitatge digne a altres drets com l'educació o la sanitat", i a fer feina intensament amb la presidenta Armengol per donar solució a aquest problema".

Finalment, el secretari general dels socialistes de Formentera, Rafa Ramírez, ha volgut deixar clar que "avui és el principi del canvi a Formentera", amb la satisfacció d'haver fet realitat compromisos com l'escola de Sant Ferran, la qual "vam dir que la tendríem i ja està adjudicada".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube