Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons demana el vot per al PSIB-PSOE perquè "la frontera entre el progrés i la involució està a les urnes el pròxim diumenge"

Pere Joan Pons al MolinarQuan manquen 7 dies per a les pròximes eleccions generals, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, i la candidata al Senat, Susanna Moll, han reunit a l'equip de campanya per fer balanç de la feina feta aquests dies i sobretot, per planificar aquests dies decisius de final de campanya electoral.

Aprofitant una passejada pel passeig marítim del Molinar abans de la trobada, Pons ha demanat omplir les urnes de vots per al Partit Socialista perquè "la frontera entre el progrés i la involució està a les urnes diumenge que ve", insistint en el fet què "les urnes no s'omplen d'enquestes sinó de vots".

Per això, el candidat socialista ha insistit en demanar una gran mobilització el pròxim diumenge "que faci possible la continuïtat d'un Govern de Pedro Sánchez amb una majoria més àmplia".

En aquest sentit, Pons ha remarcat la necessitat de votar el Partit Socialista "per aprofundir en qüestions com l'augment del salari mínim, l'augment de les pensions, una aposta clara per la transició energètica, per més diàleg, més drets i més cohesió social".

Tot plegat, després d'uns dies de campanya en els quals els socialistes "hem estat amb la gent, hem escoltat propostes, queixes i reflexions, hem tengut a Pedro Sánchez que ha posat a Balears com a model de gestió ben feta i del que ell vol fer a Espanya i també hem tengut dos debats on hem demostrat la fortalesa i solidesa del nostre projecte", ha explicat Pons.

De cara a la setmana que comença, el candidat socialista ha avançat que demà visitarà Mallorca el Ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, mentre que dimarts serà a Eivissa la Ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

Tant Moll com Pons han reiterat les seves ganes "de seguir explicant el projecte socialista per Balears i aconseguir que hi hagi una votació massiva en favor del Partit Socialista perquè el 28 d'abril Pedro Sánchez sigui elegit president del Govern d'Espanya i que això sigui la primera passa perquè Francina Armengol continuï al capdavant del Govern el 26 de maig".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube