Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: "Hi ha una diferència radical entre els atacs de Casado al nostre turisme i la posada en marxa del parador d'Eivissa amb un govern socialista"

Pere Joan Pons Eivissa 24.04-19El candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha aprofitat avui la seva visita a Eivissa per celebrar que "posarem en marxa un projecte que duia 8 anys aturat pel PP", com és el parador de turisme, amb una inversió de 21,1 milions d'euros, tal com ha anunciat la Ministra de Comerç, Indústria i Turisme, Reyes Maroto.

Pel candidat socialista és un fet "extremadament important per a Eivissa i per a Balears que demostra dues formes de governar". En aquest sentit, Pons ha recordat que en només 10 mesos hem aprovat el decret llei per donar suport a les bonificacions dels fixos discontinus, hem reconegut part de les malalties professionals de les cambreres de pis i els Pressuposts Generals de l'Estat contemplaven 10 milions d'euros per a reconversió de zones turístiques madures de Balears" que, tal com també ha anunciat la ministra, recuperarem als pròxims pressuposts".

Una sèrie de mesures en benefici del turisme de Balears a les quals es suma la millora dels salaris dels treballadors i treballadores del sector d'un 17% gràcies al nou conveni d'hoteleria.

Per això, Pons ha defensat que "hi ha una diferència radical entre els atacs de Casado al turisme i les mesures que hem impulsat per millorar la nostra principal indústria".

A més a més, Pons també s'ha compromès a apostar "pel turisme sostenible a través del full de ruta que marca l'agenda 2030", per la qual cosa "el que necessitam som menys paraules i més fets reals, com fa el Partit Socialista".

Per part seva, la candidata al Senat per Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, ha celebrat que "després de tants d'anys amb el parador tancat, en només 10 mesos recuperam el projecte i aprovam el pressupost per recuperar les obres a aquest lloc".

Abascal ha lamentat que "el PP deia fa uns dies que reclamaria aquestes obres, però ha de saber que no cal ni que vagin a Madrid, perquè serà un govern socialista qui ho faci realitat, posant-ho en marxa en 10 mesos de Govern".

La candidata al Senat ha explicat que a més de recuperar un edifici emblemàtic, "revitalitzarem el patrimoni i el turisme de la zona".

Finalment, Abascal també ha expressat la satisfacció dels socialistes pels 10 milions d'euros per a zones turístiques madures que la ministra Maroto s'ha compromès a destinar a Balears en els pròxims pressuposts.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube