Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: "El vot que no vagi al Partit Socialista és una eina per a les dretes de la foto de Colón"

Pere Joan Pons i Pau MorlàEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha visitat aquest matí l'illa de Menorca per demanar el vot per al Partit Socialista perquè "totes les persones que tenguin dubtes, que pensin que no és necessari anar o votar o creuen que les dretes no arribaran a governar els volem dir que és possible que les dretes governin des del mateix diumenge, per la qual cosa tot el vot que no vagi al PSOE és una eina fonamental per a les dretes de la foto de Colón".

Acompanyat del candidat al Congrés de Menorca, Pau Morlà, i la candidata al Senat, Carme Garcia, Pons ha considerat també "imprescindible" el vot al Partit Socialista "perquè Pedro Sánchez tengui una majoria àmplia, perquè Balears vegi realitzats els seus interessos a Madrid i perquè Menorca tengui una veu pròpia a les Corts Generals".

En aquest sentit, el candidat socialista ha justificat aquesta necessitat perquè "aquesta legislatura la representant del PP de Menorca al Congrés no ha sabut defensar els interessos i les necessitats de l'illa".

Davant el perill que les dretes puguin governar "des del mateix diumenge vespre", Pons ha demanat "una màxima mobilització", que permeti concentrar el vot en el Partit Socialista.

Per part seva, el candidat socialista de Menorca al Congrés, Pau Morlà, ha demanat que "ningú quedi a casa el pròxim diumenge perquè no ens podem permetre ni l'abstenció ni qualsevol vot que no sigui al Partit Socialista si el que volem és seguir avançant".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube