Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana el vot "a la gent progressista, als que ens han votat sempre, als que no ens han votat mai, a qui vol que Espanya segueixi avançant"

FAS CC PJ i Alfonso 26-04-19El PSIB-PSOE ha tancat la campanya electoral per a les pròximes eleccions generals a Calvià, en un acte amb més de 400 persones en el qual ha participat el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a la batlia de Calvià, Alfonso Rodríguez.

Armengol ha demanat el vot pel Partit Socialista, un vot "entusiasta, d'esperança, per seguir avançant i no per tornar enrere 40 anys com volen les tres dretes".

Per això, la candidata socialista ha demanat mobilització i el vot al PSOE "a tothom, a la gent progressista, als que sempre ens han votat, als que no ens han votat mai, a la gent moderada que entén que Espanya necessita avançar d'una forma clara amb un Govern sòlid que només pot dirigir Pedro Sánchez".

Armengol també ha celebrat que els socialistes "hem fet una campanya amb il·lusió, amb alegria, amb força, amb compromís, amb propostes, perquè som l'únic partit que té un projecte clar per a Espanya que convé molt a aquesta comunitat autònoma i a cada una de les nostres illes".

De fet, la candidata al Govern ha remarcat que "els socialistes som l'única opció política que pot fer possible seguir progressant a Espanya, per això deman el vot des de la il·lusió, el convenciment i l'esperança per a una Espanya millor".

També el candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha volgut deixar clar que "tot el vot que no vagi al Partit Socialista acabarà beneficiant a les dretes que són tres en una".

Pons ha defensat el PSOE com "el partit que aspira a tenir una àmplia majoria per a governar, però per fer-ho possible la gent ha d'anar a votar, per això demanam una gran mobilització diumenge perquè només els socialistes podem garantir que les tres dretes no governin el mateix diumenge vespre".

A l'acte també ha participat la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha animat "a guanyar les eleccions el pròxim diumenge i a pintar de vermell Espanya, Balears, Mallorca i Calvià".

En aquest sentit, Cladera ha explicat que diumenge "ens jugam dos models de societat, una que retrocedeix si guanya la dreta sense escrúpols, i un de progrés amb els socialistes, els quals no farem ni una passa enrere".

Finalment, el candidat a la batlia de Calvià, Alfonso Rodríguez, s'ha mostrat "esperançat i animat, com tots els socialistes, en què el diumenge l'esquerra derrotarà a la dreta i ens mantindrem en l'impuls de la justícia i l'equitat social, aquest és el gran objectiu".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube