Imprimeix
PDF

Pons anima a aconseguir "una gran participació" a les eleccions generals perquè "són les més importants i suposaran un abans i un després"

PJ Vota 28A 2019El candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha exercit el seu dret a vot per a les eleccions generals a les 11.15h al CEIP Establiments de Palma, en un dia que ha definit com a "transcendental i que els socialistes de Balears afrontam amb il·lusió, esperança i ganes".

Pel candidat socialista, el més important d'avui és que "hi hagi una gran participació perquè hi haurà un abans i un després d'aquestes eleccions, són les més importants de quantes hem tengut fins ara".

Pons ha insistit en què "esperem que al final del dia des del PSIB-PSOE puguem estar molt contents per la mobilització i pels resultats que es puguin produir, però de moment el que hem de destacar es la tranquil·litat, el bon ambient i demanar a tothom que vagi a votar i participi d'aquest procés electoral".

Finalment, el candidat al Congrés ha volgut agrair la feina de les persones que estan a les taules "i que permeten que tot es desenvolupi correctament", ja que "el que és important és que la jornada passi amb tranquil·litat i sense incidents".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube