Imprimeix
PDF

“Sempre endavant”, lema del PSIB-PSOE per a les eleccions del 26 de maig

Presentació lema sempre endavantSempre endavant és el lema elegit pel PSIB-PSOE de cara a les pròximes eleccions autonòmiques, insulars i municipals del 26 de maig. Així ho ha anunciat la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, durant la presentació també de les candidatures al Consell i al Parlament per Mallorca, qui ha explicat que "presentam un lema que defineix la nostra sensació, sentiments i il·lusió, perquè volem que aquesta terra segueixi sempre endavant, volem avançar en més drets, més llibertats i en més i millor democràcia".

Armengol ha recordat com "dia 28 d'abril vam dir d'una forma molt clara i massiva a les urnes que volíem un govern socialista perquè no estàvem disposats a fer ni una passa enrere i retrocedir 40 anys".

En aquest sentit, Armengol ha defensat que "mentre fa quatre anys a les illes teníem una situació de regressió i retallades en educació, sanitat i serveis socials, aquests anys hem aconseguit que les coses vagin a millor, amb més llocs de feina i de més qualitat, pau social a les escoles, amb millor sanitat i serveis socials, i amb polítiques de protecció del nostre territori, medi ambient i paisatge".

Per això, la candidata socialista ha apostat per "seguir endavant amb aquestes polítiques necessàries per als ciutadans i ciutadanes de les illes", per la qual cosa "necessitam una gran mobilització de la gent progressista i d'esquerres d'aquestes illes que faci com dia 28 d'abril, que amb il·lusió, força i ganes, pensant sempre endavant, anem massivament a les urnes perquè el Partit Socialista és qui garanteix aquestes polítiques de millora de drets".

Finalment, Armengol ha deixat molt clar que "tenim el projecte, la història amb 140 anys que ens avalen, la gent magnífica amb capacitat, amb rigor, gent que sap governar i que té clar quin projecte volem per a aquesta comunitat autònoma

en un moment que és fonamental".

Per part seva, la candidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha definit la llista insular com un equip de gent magnífica, compromesa, disposada a fer una passa endavant i comprometre's amb les polítiques socialistes".

Cladera ha fet una crida a la mobilització "per revalidar la majoria d'esquerres, consolidar les polítiques iniciades i avançar en elles", per la qual cosa "presentam aquest lema, sempre endavant, per avançar i mai retrocedir en tot el que hem aconseguit com a societat en els 140 anys del Partit Socialista, en els 40 anys de democràcia i en els darrers 4 anys de gestió a les institucions".

Per això, la candidata al Consell de Mallorca ha remarcat que "el 26 de maig volem que la gent aposti per seguir endavant amb les nostres polítiques, amb una Mallorca més sostenible econòmica, ambiental i socialment, més feminista, més municipalista, més a prop dels ciutadans i que avanci en les polítiques de millorar la vida de la gent en tots els àmbits que ens pertoquen".

En definitiva, per Cladera "tenim l'aval de la gestió, el projecte de futur i el gran equip de gent compromesa, perquè més que mai hem d'anar sempre endavant".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube