Imprimeix
PDF

Armengol: “El 26 de maig guanyarem les eleccions si tots i totes anem a votar amb il·lusió per unes illes millors que només pot garantir el PSIB-PSOE”

Penjada de cartells maig 2019El PSIB-PSOE ha donat el tret de sortida a la campanya electoral per a les pròximes eleccions autonòmiques, insulars, municipals i europees del 26 de maig, amb la tradicional penjada de cartells amb la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a la batlia de Palma, Jose Hila.

Armengol ha defensat que "el 28 d'abril vam aturar el pacte de dreta i extrema dreta perquè tots vam anar a votar de forma decidida i les eleccions es guanyaran així dia 26 de maig, si tots anem a votar amb il·lusió, amb força i amb convenciment per unes Illes Balears millors, que només pot garantir el Partit Socialista, l'únic que té un projecte clar de futur i les persones preparades per poder-lo gestionar".

La candidata socialista ha definit aquestes eleccions com "les més importants d'aquesta comunitat autònoma en la seva història democràtica", en les quals "ens jugam si volem més sanitat, més serveis, més infraestructures per a l'atenció a la salut dels nostres ciutadans o si volem tornar enrere".

Pel que fa a l'educació, Armengol ha fet èmfasi en què "ens jugam si volem més escoles, si volem continuar amb pau social a les escoles, si volem més professors, si apostam per la formació professional, per la Universitat de les Illes Balears, si volem l'etapa de 0 a 3 anys gratuïta i universal com proposam des del Partit Socialista o si volem tornar 40 anys enrere".

Armengol també ha apuntat que el 26 de maig "ens jugam si volem seguir aprofundint amb els serveis socials, amb el desplegament de la llei de dependència, amb els centres de dia, amb la Llei de Renda Social, amb l'atenció a la diversitat o si volem tornar 40 anys enrere".

Pel que fa a l'habitatge, la candidata socialista ha insistit en què "ens jugam si volem tirar endavant polítiques d'habitatge públic serioses com les que hem iniciat aquesta legislatura, amb una aposta ferma per garantir que l'habitatge sigui el cinquè pilar de l'Estat del Benestar com proposa el Partit Socialista, amb una aposta ferma per més construcció d'habitatges públics, més rehabilitació d'habitatges per incidir en el preu del lloguer o si volem tornar 40 anys enrere".

Per Armengol, el 26 de maig també ens jugam "si volem protegir el nostre paisatge, el nostre territori, si volem apostar per les energies netes, si volem fer factible la Llei de Canvi Climàtic, desplegar la Llei de Residus, si volem un planeta millor pels nostres néts i fills o si volem tornar 40 anys enrere".

I finalment, la candidata al Govern ha exposat que el 26 de maig "ens jugam si volem seguir endavant amb les polítiques feministes, d'igualtat, de suport a la diversitat, a la pluralitat, en l'aposta ferma dels quatre consells insulars i del federalisme interior, o si volem tornar enrere".

Per tot això, Armengol ha fet una crida "a totes aquelles dones que no volem perdre cap dret sinó guanyar-ne molts més, a tots els joves que no es conformen amb un futur que pot ser millor i que volen lluitar per tenir més garanties en el treball, en l'habitatge i en un futur millor, als pensionistes que saben bé qui s'ha enrecordat d'ells, qui ha llevat el copagament farmacèutic i qui creu en les persones majors d'aquestes illes, i a tots els treballadors i treballadores de Balears que saben que qui ha estat al seu costat és el Partit Socialista".

Armengol ha iniciat la seva intervenció dedicant les seves primeres paraules "al company i amic Alfredo Pérez Rubalcaba, que està ingressat en uns moments complicats de la seva vida i al qual li desitjam tot el suport, ànims i el calor de tots els socialistes de les Illes Balears".

Per part seva, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha apostat per "anar sempre endavant amb polítiques de progrés i pintar de vermell el Govern de Balears, el Govern de Mallorca i totes les institucions locals a partir del 26 de maig".

Cladera ha demanat "no quedar en els resultats del 28 d'abril i votar el 26 de maig perquè decidim el que està més a prop dels ciutadans". Per això, la candidata al Consell de Mallorca ha explicat que "decidim si volem una Mallorca més sostenible social, econòmica i mediambientalment, si volem repartir millor la riquesa que es crea a través del turisme, si volem cuidar millor els nostres majors i quin model de territori i de paisatge volem per a la nostra illa".

De fet, la candidata socialista ha insistit en què "el 26 de maig ens jugam molt, perquè fa només quatre anys que vam patir retallades, crispació i imposició i el que ens podem trobar si governen les dretes és tornar molt més enrere".

El candidat a la batlia de Palma, José Hila, ha explicat que es presenta a la batlia "per continuar transformant Palma amb uns canvis que ja han començat i que no tenen volta enrere".

En aquest sentit, Hila ha argumentat que el 26 de maig "elegim entre una Palma de drets o de dretes, una Palma que avanci o que retrocedeixi i torni al blanc i negre, entre el dret a una mobilitat i al transport públic o a les dretes, entre un habitatge digne i un lloguer assequible o la dreta, entre la igualtat entre homes i dones o la dreta, entre una feina digna o la dreta".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube