Imprimeix
PDF

Catalina Cladera es compromet a eliminar les llistes d’espera en dependència

Catalina Cladera presenta programa MallorcaLa candidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha aprofitat l'acte de presentació dels 140+4 compromisos per a la Mallorca que vols per explicar un dels compromisos electorals més importants dels socialistes a nivell insular, com és el d'eliminar les llistes d'espera en dependència.

Un compromís, el número 5 del programa, que Cladera vol aconseguir a través de l'ampliació del Servei d'Atenció Integral a Domicili del Consell de Mallorca, que actualment atén a 130 usuaris a 16 municipis. "El nostre objectiu és ampliar aquest servei a tots els municipis de l'illa i que cap persona dependent quedi desatesa".

En aquest sentit, el repte de Cladera és que "tothom pugui envellir i ser atès en el seu entorn vital, independentment del seu grau de dependència o de si hi ha places residencials, perquè per nosaltres és important que a mesura que les persones envelleixen puguin ser ateses a casa seva amb professionals especialitzats i que la llista d'espera en dependència quedi a zero".

Tal com ha explicat la candidata socialista, assolir aquest compromís suposarà una inversió de 8,5 milions d'euros anuals en el Servei d'Atenció a Domicili per arribar a atendre a 750 persones a tota l'illa. Així i tot, Cladera ha puntualitzat que "tothom podrà decidir on vol ser atès, ja sigui en el seu entorn, combinant serveis com atenció al domicili o un centre de dia o a una residència".

A més a més, la candidata socialista també ha avançat que l'ampliació d'aquest servei públic suposarà la creació de 300 llocs de feina de qualitat per a professionals especialitzats en aquest àmbit.

Amb aquest important i ambiciós compromís els Socialistes de Mallorca pretenen donar resposta a totes les persones dependents de l'illa, tenint en compte que una enquesta recent de l'Observatori de Persones Majors de l'IMAS exposa que el 82% de les persones enquestades expressen el seu desig d'envellir en el seu domicili i ser cuidades en el seu entorn.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube