Imprimeix
PDF

Bonet demana “vèncer una dreta que no és de fiar” en una segona volta per “consolidar les polítiques que hem fet a les illes els darrers quatre anys"

190506 StMariaWEBEls socialistes de Santa Maria han presentat la seva candidatura, encapçalada per Andrés Fernández, amb un projecte per un municipi “accessible, sostenible i inclusiu”.

Els socialistes de Santa Maria han presentat avui la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals, encapçalada per Andrés Fernández, en un acte al qual han assistit el senador electe Cosme Bonet i el Conseller d’Educació Martí March.

Bonet ha aprofitat l’acte per demanar “que repetim el 26 de maig la fórmula que vàrem fer servir el 28 d’abril per aturar una dreta intolerant i excloent”.

“Ja hem triat quin model de país volem, però ara hem de triar les illes que volem, els serveis socials que triam, com volem protegir el nostre entorn, cap a quin model de poble avançam”, ha assegurat Bonet.

El senador ha advertit que “no ens podem creure una dreta que ara diu que és moderada i que ho faran bé, quan tots sabem que no tindran escrúpols si poden pactar amb la ultradreta per governar”.

Per aquest motiu, ha demanat “una mobilització massiva el 26 de maig”, punt en el qual ha coincidit amb el Conseller d’Educació, Martí March, que ha demanat que “anem tots a votar per vèncer la dreta retrògrada en una segona volta”.

“Necessitam una Europa unida i forta, no una Europa de murs. Necessitam unes illes tolerants i socials, obertes al diàleg i al consens, i per això el partit socialista ha de seguir governant al maig”, ha afirmat.

Tant Bonet com March han aprofitat també per agrair al candidat socialista a la batlia de Santa Maria, Andrés Fernández, “fer una passa endavant decidida i valenta per lluitar per Santa Maria”.

Fernández ha assegurat que considera l’Ajuntament “la primera porta d’entrada a la democràcia”, i per això, treballarà per “tenir sempre aquest porta oberta als veïns i veïnes i ser la seva veu”.

El socialista s’ha compromès a fer feina per un poble “inclusiu, tolerant, solidari i accessible”, amb l’educació i la infància com a principals pilars per al futur.

“L’Ajuntament s’ha d’ocupar de tots els seus veïns, garantir la igualtat d’oportunitats, recolzar les associacions i gestionar amb responsabilitat per oferir una bona qualitat de vida”, ha assegurat, destacant la mobilitat sostenible com un dels pilars de la seva aposta pel municipi.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube