Imprimeix
PDF

Catalina Cladera es compromet a reduir un 30% la generació de residus l’any 2030 i a arribar al 50% de reciclatge l’any 2021

Catalina Cladera TIRME 07-05-19La candidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha visitat avui les plantes de tractament de residus de Mallorca, gestionades per TIRME, acompanyada de Teresa Suárez i Andreu Serra, membres de la candidatura insular, i de Mercedes Garrido, de la candidatura al Parlament, amb l'objectiu de conèixer de primera mà el funcionament d'aquestes instal·lacions.

De fet, la sostenibilitat és un dels puntals del programa electoral dels Socialistes de Mallorca, en el qual bona part dels 140+4 compromisos van dirigits en aquest àmbit perquè "no podem avançar sense la sostenibilitat i aquesta legislatura ja hem marcat el camí, amb una Llei de Canvi Climàtic i una Llei de Residus que ara hem de desenvolupar".

En concret, Cladera ha manifestat el seu compromís de fomentar l'economia circular i per tant, reduir la generació de residus en un 10% l'any 2021 i en un 30% l'any 2030, perquè "el millor residu és aquell que no es produeix".

Paral·lelament a això, la candidata socialista ha anunciat el seu compromís d'incrementar la política de reciclatge de residus, apostant per la reducció de la incineració i arribant a un 50% de reciclatge de residus l'any 2021.

A més a més, la candidata socialista al Consell de Mallorca també ha explicat la seva intenció d'impulsar "de forma valenta les energies renovables i reduir les energies fòssils, per la qual cosa ens marcam l'objectiu que el 2028 el 50% de l'energia que es produeixi a Mallorca derivi de fonts renovables".

Per aconseguir aquesta fita, Cladera ha especificat que es començarà donant exemple "fomentant l'autoconsum d'energies fotovoltaiques als edificis públics del Consell i promovent, a través dels plans territorials i amb ajuda als ajuntaments, l'enfortiment de la transició energètica i l'aposta per les renovables".

D'aquesta manera, els socialistes mostren amb compromisos concrets i realitzables la seva aposta per la sostenibilitat i l'economia circular "amb un programa electoral fet per governar el Consell de Mallorca i realitzar tot allò que deim", ha conclòs Cladera.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube