Imprimeix
PDF

La Fundació Gabriel Alomar organitza la presentació del llibre Los campos de concentración de Franco, del periodista i escriptor Carlos Hernández

cartell presentacio llibre carlos hernandezEl llibre ha posat en el centre del debat a tot l'Estat Espanyol la realitat dels camps de concentració del franquisme i se suma als esforços divulgatius dels investigadors que a les Illes Balears ja fa temps que treballen en la recuperació de la memòria democràtica

La Fundació Gabriel Alomar organitza l'acte de presentació a Mallorca del llibre Los Campos de Concentración de Franco, del periodista i escriptor Carlos Hernández, que serà el dimecres, 8 de maig, a les 19 hores, a l'Arxiu del Regne de Mallorca (carrer de Ramon Llull, 3, Palma) i  comptarà amb la participació del vicepresident de la Fundació Gariel Alomar, Cosme Bonet; la candidata socialista al Consell de Mallorca, Catalina Riera, i el supervivent dels camps de concentració franquistes Biel Riera.

El llibre de Carlos Hernández ha permès posar en el centre del debat a tot l'Estat Espanyol la realitat dels camps de concentració del franquisme. Una tasca divulgativa i de recuperació de la memòria democràtica que se suma als esforços ja realitzats per historiadors i investigadors locals a les Illes Balears.

Amb actes com la presentació del llibre de Carlos Hernández, la Fundació Gabriel Alomar pretén contribuir en la tasca de la recuperació de la memòria històrica iniciada aquesta legislatura per les institucions amb iniciatives com les lleis de fosses i de memòria democràtica. Una sèrie de mesures dirigides a homenatjar i retornar la dignitat als homes i dones que varen ser represaliats a la Guerra Civil i durant la dictadura, com també a les seves famílies.

La Fundació Gabriel Alomar

La Fundació Gabriel Alomar neix l'any 2006 (de 2002 a 2006 va ser associació) i té per objectiu, a més del coneixement i la promoció dels valors socialistes. Pretén generar un espai de diàleg i reflexió en el qual les persones progressistes puguin compartir les seves aportacions. També té la finalitat de convertir-se en un mitjà de debat actiu per donar resposta als reptes que planteja la societat balear.

Així mateix, la Fundació, inspirada en la figura de l'intel·lectual mallorquí Gabriel Alomar i Villalonga, és un centre de promoció de la cultura i la identitat de les Illes Balears, participa en projecte de cooperació cultural d'àmbit europeu i s'erigeix com un punt de gestió documental i centre d'investigació del pensament socialista a les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube