Imprimeix
PDF

Catalina Cladera demana una gran mobilització progressista el 26 de maig perquè “tenim l’oportunitat històrica de governar 8 anys seguits”

Catalina Cladera Suma per BunyolaSuma per Bunyola és la coalició d'esquerres entre PSIB-PSOE i Unides Podem que s'ha presentat al teatre municipal, amb la socialista Sandra Llop com a candidata a la batlia i amb el suport de la candidata socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha destacat "la força de la suma de l'esquerra davant una dreta més dividida i radical que mai".

Cladera ha alertat que "després de 40 anys de democràcia alguns ens volen fer tornar enrere", per la qual cosa ha demanat que "ara més que mai l'esquerra ha de donar continuïtat al progrés amb quatre anys més de govern que ens permetin consolidar totes les polítiques de canvi iniciades", tenint en compte que "hem demostrat capacitat de gestió, serietat i seny a l'hora de governar".

La candidata socialista al Consell ha insistit en què "dia 26 de maig ens jugam moltíssim i cal una gran mobilització, perquè tenim una oportunitat històrica per governar vuit anys seguits i dibuixar quina Mallorca i quina Bunyola volem".

Per part seva, la candidata de Suma per Bunyola a la batlia, Sandra Llop, ha avançat que es presenta "amb força, ganes i experiència, perquè crec en la política com a eina per millorar el dia a dia dels nostres veïnats i veïnades".

Per això, ha demanat el vot per a la coalició d'esquerres "amb el cor i el sentit comú, perquè volem sumar oportunitats, projecte i més drets per a Bunyola".

De fet, Llop ha explicat algunes de les propostes electorals de Suma per Bunyola, com l'impuls dels pressuposts participatius, la creació de més de 700 noves places d'aparcament, la millora de l'enllumenat públic a determinades zones del municipi, un nou centre de salut, un nou centre de dia i la potenciació del sector comercial local.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube