Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es compromet a impulsar els joves pagesos amb una mesa intersectorial d’agricultura i mesures de suport al sector primari

190515 SaPoblaWEBEls candidats al Consell de Mallorca i a la batlia de Sa Pobla, Jaume Tortella i Xesca Mir, han exposat algunes de les principals mesures en matèria d’agricultura en una visita a una empresa d’exportació de patates

La candidata a la batlia de Sa Pobla, Xesca Mir, i el número 6 a la candidatura al Consell de Mallorca, Jaume Tortella, han visitat avui una de les principals empreses de producció i exportació de patates de Sa Pobla, des d’on han explicat algunes de les mesures dels socialistes pel que fa a agricultura.

Tortella ha assegurat que protegir l’agricultura és una prioritat del PSIB-PSOE, ja que “és un motor tradicional de l’economia de Mallorca i la seva activitat té un retorn molt gran per a tota la societat”.

El socialista ha assegurat que l’agricultura és un sector estratègic pels socialistes, degut a “l’impacte positiu que té la pagesia per al nostre paisatge, com contribueix a mantenir la nostra cultura i identitat, o a millorar i promocionar el nostre producte local, que és també un atractiu de la nostra illa”.

Per això, Tortella ha assegurat que el Consell promourà que la gent jove que ho vulgui es pugui dedicar a la pagesia “procurant la seva modernització i posant tots els mecanismes a l’abast perquè el sector primari sigui rendible per als que s’hi dediquen”.

Precisament els joves són un eix clau en una de les mesures que ha destacat Tortella, i que consisteix en “la creació d’una mesa intersectorial amb associacions agràries, associacions de pagesos i cooperatives” on l’atenció als joves agricultors jugarà un paper fonamental.

També la candidata a la batlia de Sa Pobla, Xesca Mir, ha assegurat que des del govern municipal “la pagesia serà clau, ja que és un sector que dóna identitat i riquesa a tota la comarca”.

“L’ajuntament ha de donar suport a tots els pagesos i empresaris que es dediquen al sector primari, i ho volem fer en col·laboració amb el Consell”, ha assegurat Mir, que s’ha compromès a treballar “per crear i promoure una marca pròpia per als productes de Sa Pobla, que sigui segell d’origen i qualitat”.

A més, Mir ha afirmat que treballaran per apropar el producte de Sa Pobla a la gent que hi viu, procurant “que se serveixi producte ‘quilòmetre zero’ als menjadors de les escoles del municipi” i “promovent el consum de producte local entre la gent del poble i la comarca”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube