Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca manifesten que s'ha de votar NO a un Govern d'Espanya del PP, en coherència amb els compromisos adquirits

Consell Polític FSM 18-10-16El Consell Polític dels Socialistes de Mallorca, màxim òrgan de decisió entre congressos, ha aprovat per assentiment una proposta de resolució que manifesta que el PSOE ha de votar NO a un Govern del PP, «en consonància amb els compromisos electorals adquirits amb la ciutadania, els nostres principis i valors».

Així ho ha anunciat la secretària general, Sílvia Cano, qui ha defensat que «els socialistes hem de ser coherents amb la paraula donada, perquè qui va depositar el seu vot amb la papereta socialista ho va fer amb la il·lusió d'un canvi, no per acabar investint a un partit assetjat per la corrupció i que ens ha fet retrocedir en drets socials i llibertats».

Per això, el Consell Polític ha reiterat el no és no a Rajoy que va dictar el Comité Federal, i si s'ha de revisar aquesta postura, Cano ha insistit en què «ho ha d'aval·lar la militància, perquè es pot montar una consulta exprés igual que es va fer per consultar el pacte amb Ciutadans». En aquest sentit va el tercer punt de la proposta aprovada, que reclama l'organització d'una consulta exprés a la militància i que aquesta pugui manifestar-se «en un moment crucial de la història del partit i del futur del país».

A més a més, la secretària general ha defensat que el PSOE és precisament l'alternativa al PP, perquè «representam la dignitat, la coherència, els valors i l'essència d'un partit al servei de les classes populars i treballadores».

Finalment, els Socialistes de Mallorca també han reivindicat la convocatòria d'un Congrés Federal Extraordinari en el qual el secretari general sigui elegit per vot directe de la militància.

Aquestes reclamacions, ha conclòs Cano, arriben després que s'hagin celebrat nombroses assemblees a les agrupacions socialistes locals de Mallorca per debatre sobre quina ha de ser la postura davant una possible investidura, donar la veu a la militància i en les quals s'ha reiterat que no es pot facilitar ni per activa ni per passiva un Govern del PP.

La proposta de resolució aprovada amb el suport de tot el Consell Polític de la Federació Socialista de Mallorca es remetrà a la direcció del PSIB-PSOE i a la Comissió Gestora del PSOE perquè sigui tenguda en compte.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube