Imprimeix
PDF

Javier De Juan: "L'augment dels pressuposts en polítiques socials permetrà donar resposta a les necessitats dels més vulnerables"

Javier de Juan reunió polítiques socialsEl secretari de Polítiques Socials del PSIB-PSOE, Javier de Juan, ha celebrat una trobada amb els regidors socialistes de serveis socials i els secretaris d'aquesta àrea a les agrupacions locals de Mallorca per definir les prioritats dels socialistes en els propers mesos en l'àmbit social.

Durant la reunió, De Juan ha avançat que l'objectiu dels socialistes és aconseguir "que totes les persones puguin tenir les mateixes oportunitats d'accés a recursos i serveis per poder desenvolupar el seu projecte de vida".

Per aconseguir-ho, el dirigent socialista ha apostat per desenvolupar "veritables polítiques centrades en les persones, que promoguin la coordinació i la flexibilitat dels serveis per afavorir la continuïtat en l'atenció integral de les persones".

De fet, els socialistes ja han començat a posar en pràctica aquests objectius des del Govern de les Illes Balears, tal com ha recordat De Juan, amb una Renda Social Garantida pionera a tot l'Estat per ajudar als més vulnerables i que "el 2017 ampliarà el nombre de beneficiaris per poder arribar a més famílies". A més a més, cal tenir en compte també que els pressuposts autonòmics per 2017 per a la conselleria de Serveis Socials augmenten un 9,6%.

Pel que fa al Consell de Mallorca, institució competent per a desenvolupar les polítiques de caire social, De Juan ha destacat molt positivament l'augment de 18,3 milions d'euros del pressupost per a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, que es destinaran "a fer noves residències i mantenir les que ja tenim després de quatre anys sense inversió en les infraestructures socials de l'illa", ha denunciat el socialista.

Finalment, el secretari de Polítiques Socials ha reiterat que a més de les inversions en infraestructures socials, el repte dels socialistes és seguir desenvolupant polítiques per a la gent gran i les persones amb discapacitats.

A la reunió també han participat la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, i la secretària de Polítiques Socials insular, Marta de Teba.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube