Imprimeix
PDF

Armengol: «Estam transformant una realitat que era hostil, des del retorn de drets, la inversió en polítiques socials i la redistribució de la riquesa»

Sopar Nadal FSM 2016Els Socialistes de Mallorca han celebrat el seu tradicional sopar de Nadal a la Fàbrica Ramis d'Inca, amb l'assistència de més de 700 militants i simpatitzants a més del secretari general local, Virgilio Moreno, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, i la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

Un sopar de retrobament que ha servit per fer balanç de tot el que s'ha fet aquest any i mig de legislatura, i que a criteri d'Armengol, «ha servit per canviar moltes coses a Mallorca i a Balears». En aquest sentit, la dirigent socialista ha apuntat que «s'està transformant una realitat que era hostil, de crispació, d'enfrontament i de retallada de drets», tot i que «els mateixos que hi havia volen tornar ara al poder al PP».

Contra aquesta situació els socialistes estan aplicant el canvi compromès amb la ciutadania a les eleccions del maig del 2015, i ara ja «s'han retornat drets, s'ha posat pau a les escoles, s'ha invertit en sanitat i serveis socials, en la lluita contra la precarietat laboral, s'ha plantat cara davant el Govern d'Espanya defensant els interessos de Balears i s'està treballant per diversificar l'economia i que es redistribueixi millor la riquesa».

Malgrat tot, Armengol s'ha mostrat conscient de que «queda molt per fer i també és moment de demanar disculpes per tot allò que encara no hem pogut fer». Així i tot, la secretària general ha llançat un missatge d'esperança assegurant que ara és hora «d'enfocar el 2017 i pensar en el 2019 per guanyar les properes eleccions autonòmiques, insulars i municipals».

En definitiva, ha conclòs Armengol, el PSIB-PSOE es troba «amb ànims, amb ganes de seguir lluitant i també amb ganes que el Partit Socialista a nivell estatal representi aquesta opció d'esquerres que defensa una Espanya plural i que la defensa des de l'autenticitat i el compromís amb la paraula donada».

Sílvia Cano: «Quan hi ha un govern socialista la vida de la gent millora»

Per part seva, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha assegurat que des del PSIB-PSOE «rebem el 2017 amb optimisme» perquè «quan hi ha un govern socialista la vida de la gent millora, amb més benestar i millors serveis públics».

Per això, Cano ha agraït la tasca de tots els batles, regidors, consellers, càrrecs, militants i simpatitzants que es deixen la pell cada dia en nom del Partit Socialista.

A més a més, la secretària general insular també ha desitjat que el proper any «els militants puguem votar el més aviat possible en un Congrés, amb la fórmula d'un militant un vot, contrastant projectes i alternatives».

Finalment, el secretari general dels Socialistes d'Inca, Virgilio Moreno, ha aprofitat per reivindicar «la feina ben feta que estam duent a terme els socialistes al nostre municipi però també des de totes les institucions».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube