Imprimeix
PDF

Manolo Galán es converteix en el nou batle socialista d'Artà

batlia arta manolo galan francina armengolFrancina Armengol ha assistit al relleu de la batlia en favor del socialista, de qui ha assegurat que «farà una molt bona feina pel poble perquè viu i estima Artà amb passió»

El nou batle ha promès el càrrec per «seguir treballant de valent per millorar la qualitat de vida de la gent d'Artà» comprometent-se a «fer feina amb humilitat tal i com em va ensenyar el meu pare»

Seguint l'acord de govern signat entre PSIB-PSOE, El Pi i Alternativa per Artà, avui s'ha produït el relleu a la batlia, convertint al socialista Manolo Galán com a nou batle del municipi.

Nombrosos socialistes han assistit al ple que ha elegit al nou batle per donar-li suport davant el repte que té per davant. La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha manifestat que era un dia «molt emocionant» perquè «Manolo serà un magnífic batle».

La líder socialista ha assegurat que Galán és una persona «entregada al seu poble i que farà una molt bona feina perquè viu i estima Artà amb passió», a més de seguir treballant en «la bona línia que ho està fent el pacte de govern a Artà».

Manolo Galán s'ha mostrat molt emocionat pel moment viscut i ha promès el seu nou càrrec per «seguir treballant de valent per millorar, encara que només sigui una miqueta, la qualitat de vida de la gent d'Artà».

El socialista ha donat les gràcies a la seva família, amics i companys de partit, i s'ha compromès a «fer feina amb humilitat tal i com em va ensenyar el meu pare» defensant els «valors socialistes per seguir fent avançar a Artà».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube