Imprimeix
PDF

Els socialistes es reivindiquen com «l'únic partit que està a punt per presentar-se a les eleccions, perquè volem seguir governant per l'interès general»

Sopar de nadal FSM 2017Els socialistes de Mallorca han reunit a més de 700 militants i simpatitzants al tradicional sopar de Nadal, una trobada celebrada a Binicomprat que ha servit per fer balanç de l'any que acaba i per preparar el 2018.

En aquest sentit s'ha pronunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha explicat que «ha estat un any intens, de moltíssima feina i moltes iniciatives a totes les institucions que han possibilitat un canvi en el fons i en la forma de fer política». De fet, la socialista ha recordat com «veníem d'una època de crispació absoluta i de retallades que en només dos anys i mig hem revertit tornant la sanitat pública i universal, posant més metges i professors, fent noves escoles i centres de salut, lluitant per una ocupació de qualitat i moltes altres coses, tot i que queda també molt per fer».

Però 2017 també ha estat l'any dels congressos, de la posada al dia del Partit Socialista, per la qual cosa segons Armengol «començam el 2018 amb força per les campanyes electorals que vendran el 2019 amb un objectiu clar, que és renovar els governs de progrés perquè volem governar 8 anys per seguir transformant la realitat social que vivim en benefici de l'interès general dels ciutadans de les illes».

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha defensat que «som l'únic partit que està a punt per presentar-se a les eleccions i tornar a demanar la confiança de la ciutadania, amb la nostra millor carta de presentació que són les polítiques de canvi que aplicam des de les institucions, amb els valors d'esquerres».

Garrido ha remarcat que «els socialistes estam per fer realitat els impossibles, i a dia d'avui ja tenim en marxa dues residències noves, la reforma de la Llar d'Ancians i la Bonanova, el Servei d'Atenció Domiciliària i el rescat del Túnel de Sóller, amb el qual la setmana que ve aixecam per sempre les barreres».

De cara a l'any que començarà, Armengol, ha desitjat que sigui «l'any del sí a Balears» amb la reforma del sistema de finançament i el nou Règim Especial que compensi els efectes de la insularitat, i Garrido «feina de qualitat per a tothom».

D'aquesta manera, els socialistes fan un balanç molt positiu del 2017 però ja amb l'atenció posada en tenir el millor projecte i les millors candidatures per guanyar les eleccions municipals, insulars i autonòmiques del 2019.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube