Imprimeix
PDF

Armengol: “Els i les socialistes tenim un projecte de llarga durada i hem de governar quatre anys més per consolidar la transformació de Balears”

Sopar de Nadal 2018Més d'un miler de militants i simpatitzants han assistit avui al tradicional sopar de Nadal dels i les Socialistes de Mallorca, una trobada que s'ha realitzat a Binicomprat i on els i les socialistes han fet balanç dels darrers tres anys i mig de legislatura, alhora que han afirmat estar "il·lusionats i preparats per envestir les eleccions del 2019".

Així ho ha assegurat la Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, que ha afirmat que "és innegable que ara a Balears vivim molt millor que amb el PP" i per això "hem de seguir governant per continuar amb la feina de transformar la realitat de les Illes Balears".

"Els i les socialistes tenim un projecte de llarga durada", ha afirmat Armengol, que ha assegurat que "a Balears ara tenim més creixement econòmic, més redistribució de la riquesa, més drets per a la ciutadania i millors serveis públics".

Amb els quarts pressuposts de la legislatura acabats d'aprovar, Armengol ha assegurat que "és necessari seguir amb aquesta línia de progrés que hem començat aquests quatre anys de legislatura" i ha animat els simpatitzants i militants a "sortir amb força al carrer i reivindicar la transformació que hem fet els i les socialistes en aquesta terra".

En aquest mateix sentit s'ha expressat la Secretària General dels i les Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, que ha començat la seva intervenció amb un reconeixement a les víctimes de la torrentada de Sant Llorenç.

Garrido ha assegurat que "sortirem al carrer porta per porta, casa per casa, per explicar la gran feina que hem fet per donar la volta a tot el que va fer el Partit Popular" i s'ha mostrat segura que 2019 "serà un gran any per a tots els progressistes de les Illes perquè tornarem a Governar".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube