Imprimeix
PDF

La precandidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, es reuneix amb els batles i batlesses socialistes de Mallorca per explicar el seu projecte "basat en el municipalisme i les polítiques de proximitat"

cladera batles_webCatalina Cladera ha assegurat que "el Consell de Mallorca són els seus pobles", posant de manifest el valor de la política de proximitat per donar resposta a les necessitats bàsiques de la ciutadania.

La precandidata del PSIB-PSOE al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, ha rebut avui el suport dels batles i batlesses socialistes de Mallorca, en una trobada amb més d'una vintena d'alcaldes i regidors que formen part d'equips de Govern o n'han estat al capdavant una part de la legislatura.

Per a Cladera, els batles i batlesses amb qui s'ha trobat avui "són un aval inigualable " ja que "els municipis són una part fonamental de la gestió política i demostren la nostra capacitat per fer política de proximitat".

Precisament, la proximitat és l'eix en què Cladera vol vertebrar la seva proposta de "socialisme municipalista" a la institució insular, ja que "és en l'estadi més proper de la política, la política municipal, que els i les socialistes hem donat resposta a les necessitats bàsiques dels ciutadans".

En aquest sentit, la precandidata socialista ha assegurat que "els i les socialistes hem fet un gran esforç per transformar la vida dels ciutadans i ciutadanes amb polítiques progressistes a totes les institucions que hem pogut governar", destacant les polítiques que han duit a terme els batles i batlesses del PSIB-PSOE als diferents municipis, així com el suport que han rebut del Consell durant tota la legislatura per poder-les dur a terme.
.
"El Consell de Mallorca són els seus pobles", ha afirmat Cladera, assegurant que la institució insular "ha de ser el gran aliat dels Ajuntaments", i destacant la importància que la institució "faci feina pels municipis".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube