Imprimeix
PDF

Alfonso Rodríguez presenta el seu projecte "sòlid, solvent i segur" per a Calvià en un acte amb més de 500 persones

PSIB-PSOE Acte Calvià Rodríguez Armengol CladeraRodríguez ha estat acompanyat de la Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, que han destacat el seu "excel·lent lideratge" com a batle de Calvià els darrers quatre anys.

Més de 500 persones han assistit avui a un acte públic del PSIB-PSOE a Calvià, on l'actual batle del municipi i candidat socialista a la reelecció, Alfonso Rodríguez, ha presentat el seu projecte "sòlid, solvent i segur" per al municipi.

"Tenim un projecte molt exigent per a Calvià", ha assegurat Rodríguez, afirmant que "necessitam quatre anys més per concloure i consolidar totes les iniciatives que tenim en marxa". El candidat calvianer ha destacat la importància que té per als socialistes "donar resposta a les necessitats de la gent des de la proximitat" avançant que "l'ocupació, l'habitatge i el lideratge turístic" seran alguns dels eixos clau del seu programa.

El candidat a la batlia de Calvià ha estat acompanyat a l'acte per la Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i la Candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, que han coincidit en destacar el lideratge de Rodríguez al capdavant de l'Ajuntament del municipi els darrers quatre anys.

"El Partit Socialista està en marxa per seguir transformant la realitat social a Calvià, a Mallorca i a les Illes Balears", ha assegurat Armengol, afirmant que els socialistes "sortim a guanyar les eleccions", ja que "volem seguir servint la ciutadania i aplicant el nostre projecte per garantir més drets, més llibertats, més democràcia i més serveis públics".

Armengol s'ha mostrat convençuda que "la gent viu millor ara que fa quatre anys", però ha assegurat que "queden moltes coses per fer i només el Partit Socialista, des del rigor i la feina ben feta, pot seguir liderant aquest progrés".

També la Candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, s'ha expressat en aquest sentit, assegurant la necessitat que Alfonso Rodríguez torni a governar per "consolidar, revalidar i ampliar les polítiques socialistes".

Cladera ha assegurat que el partit "ha engegat la maquinària", posant als "millors candidats" per liderar les diferents institucions i aconseguir així revalidar les polítiques d'esquerra i "evitar que la dreta torni a les institucions, ja que fa molt mal a la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube