Imprimeix
PDF

El Precandidat a Santa Margalida, Xisco Bergas, explica el seu projecte per als pròxims quatre anys "defugint de l'antiga política i apostant per accions que millorin el dia a dia de la gent"

BergaswebLa Candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat Bergas, de qui ha destacat la "valentia i compromís".

El precandidat socialista a la batlia de Santa Margalida, Xisco Bergas, ha explicat avui el seu projecte per governar el municipi els pròxims quatre anys, en un acte on ha estat acompanyat de la Candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i la Portaveu de l'Agrupació Municipal de Santa Margalida, Beatriu Gamundí.

"En tornar a governar Santa Margalida ens deixarem la pell pel nostre municipi", ha assegurat Bergas davant més de 60 persones, gairebé totes joves, ja que "un Ajuntament ha de donar solucions a la gent del municipi, no maldecaps".

En aquest sentit, Bergas ha criticat que "hem passat una legislatura molt fosca amb el govern del Monjo i el PP", denunciant que "tots els grans projectes han estat aturats" i l'executiu municipal "s'ha carregat l'activitat econòmica i no ha estat capaç ni d'enviar uns tristos papers perquè tenguem una escola a Can Picafort".

Bergas ha detallat les línies generals de la seva proposta defugint "del sistema de l'antiga política, de prometre i fer grans obres i inauguracions" i apostant per accions "que millorin la vida de les persones i facin que la gent estigui còmoda i bé en el lloc on viu".

Per això, els tràmits per començar la nova escola de Can Picafort, un Consell Assessor de Son Serra, o recuperar esdeveniments culturals com la mostra de l'Ametlla i la Festa des Batre, o fer un pla de xoc de neteja i manteniment i potenciar els serveis socials, seran algunes de les propostes principals del programa de Bergas.

La Candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Claderas, ha mostrat el seu suport a Bergas en el seu primer acte públic, felicitant-lo per la seva "valentia i compromís" i assegurant que no li cap cap dubte que Bergas "que serà un gran batle per Santa Margalida i defensarà els 86,5 km del municipi que estima tant".

Cladera ha explicat les línies generals del seu programa per al Consell de Mallorca, que "ha de ser un referent per als ajuntaments, ajudant en polítiques socials o amb subvencions, com ara la que es podrà donar per les instal·lacions esportives del municipi", i ha cridat els assistents a l'acte a "no quedar mans aplegades dia 26 de maig perquè dia 27 no haguem de lamentar el president o batle que ha sortit".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube