Imprimeix
PDF

Antoni Cànaves: "tenim un projecte engrescador per seguir aplicant polítiques progressistes a Pollença"

190219 Pollenca_WEBCatalina Cladera ha acompanyat el precandidat socialista a Pollença, de qui ha destacat la "capacitat d'entesa per ajuntar forces d'esquerra i fer política al costat de la gent"

El precandidat socialista a Pollença, Antoni Cànaves, va participar ahir en un acte públic al Port de Pollença amb la candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera.

Cànaves, que serà el número dos dins la coalició d'esquerres "Junts Avançam", va assegurar que "sentim la necessitat de governar perquè l'experiència no té substitut i hem de seguir aplicant les polítiques progressistes que tant beneficien els nostres veïnats i veïnades".

L'actual regidor socialista i primer tinent de batle va fer balanç de la legislatura, destacant que s'ha fet una "política solidària, amb una visió global, però respectant les particularitats de cada nucli de població".

En aquest sentit, va destacar les "grans inversions en infraestructures urbanístiques que s'han fet amb l'ajuda del Govern i el Consell", que "han permès transformar el municipi", i també la feina que s'ha fet per dinamitzar l'economia, "estant al costat de comerciants, artesans i treballadors per enfortir el teixit empresarial, i creant la marca 'Molt de Pollença' per enfortir el teixit empresarial".

"Tenim un projecte de futur engrescador, i si hi ha algú que pot liderar aquest projecte que es diu Pollença, Mallorca, Balears i Espanya, som els socialistes", va concloure Cànaves.

La candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, també es va expressar en aquest sentit, destacant "la capacitat d'entesa dels socialistes a Pollença per ajuntar les forces d'esquerra i fer polítiques progressistes per estar al costat de la gent".

Cladera va explicar les polítiques que s'han impulsat aquests quatre anys perquè "la millora econòmica arribi a tota la gent", referint-se també al govern de Pedro Sánchez a Madrid, que "en vuit mesos ha fet més per la gent que Rajoy en 7 anys".

En aquest sentit, Cladera va cridar la gent a mobilitzar-se a les cites electorals d'abril i maig, afirmant que "no pot passar que dia 29 d'abril ni dia 27 de maig ens hàgim de penedir dels resultats".

"La dreta ens vol dur 40 anys enrere en les conquestes socials, i no volem tornar enrere, volem seguir avançant i progressant. La forma que segueixi millorant la vida de les persones és votar l'esquerra, a Pollença, a Mallorca, i al Govern Balear", va concloure.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube