Imprimeix
PDF

Jaume Mateu: "Farem feina perquè ningú de Sóller quedi enrere per una manca d'oportunitats"

soller webMercedes Garrido ha acompanyat Mateu, de qui ha destacat l'experiència i entrega per fer política municipal

El precandidat socialista a Sóller ha participat en un acte públic amb els militants de l'agrupació municipal, acompanyat de la Secretària General dels i les Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, i de l'actual primer tinent de batle de l'Ajuntament de Sóller, Pep Lluís Colom.

"Faig la passa de presentar-me perquè vull posar la meva experiència al servei d'un projecte que és Sóller", ha assegurat Mateu, que ha explicat que, des del seu punt de vista, "Sóller és la seva gent, i és per la gent de Sóller que hem de fer feina".

Mateu ha donat algunes pinzellades dels que seran els eixos principals del seu programa, destacant "la igualtat d'oportunitats". En aquest sentit, ha assegurat que "l'Ajuntament ha de ser la institució de referència perquè ningú quedi enrere per dificultats econòmiques o motius socials".

"Tenim un repte molt gran per davant, però també comptam amb un gran equip", ha afirmat Mateu, que ha deixat palès el valor de l'experiència dels socialistes al capdavant de la política municipal, assegurant que "quan hem governat hem demostrat que era possible una manera diferent de fer política, i és el que volem seguir aplicant".

La Secretària General dels i les Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha donat el seu suport a Mateu, de qui ha destacat "l'experiència i coneixement de l'administració autonòmica, insular i local".

"En Jaume Mateu coneix molt bé Sóller, i farà la feina que el poble necessita", ha assegurat Garrido, que també ha animat els militants a mobilitzar-se, ja que "tenim uns mesos decisius per davant".

Garrido ha assegurat que "ens jugam molt a les eleccions generals i a les autonòmiques, insulars i municipals, i no podem permetre que l'extrema dreta, que ara té tres cares, s'instal·li a les institucions".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube