Imprimeix
PDF

Aina Munar: "estam preparats per guanyar les eleccions i aquesta vegada governar quatre anys"

190224 AlaroWEBLa candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat Munar, a qui ha reiterat el seu suport

Aina Munar tornarà a ser la candidata socialista a la batlia d'Alaró. Així ho ha ratificat l'assemblea de l'Agrupació Socialista d'aquest municipi, que dijous li va reiterar el suport per encapçalar de nou el projecte del PSIB-PSOE alaronenc.

L'actual precandidata, que va ser batlessa durant la primera meitat de la legislatura i ara és regidora d'Hisenda i Pressuposts, va assegurar estar preparada per "revalidar el govern progressista a Alaró, i aquesta vegada governar quatre anys" en una trobada amb l'agrupació on va estar acompanyada per la candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, el Conseller Francesc Miralles, i altres batles socialistes.

Munar, que va agrair a l'agrupació la seva confiança, es va comprometre a "fer un equip combinant gent nova i gent amb experiència que ens dugui a guanyar les eleccions", i va aprofitar per fer balanç de la legislatura, assegurant que "en quatre anys hem estat capaços de fer més coses que el PP en vuit", i destacant sobretot les actuacions de l'equip de govern en matèria d'infraestructures i participació ciutadana.

"Hem hagut de prendre determinacions valentes, i fer front a problemes greus que ens hem trobat per la mala gestió del PP durant vuit anys", va assegurar Munar, "però sempre hem intentat trobar la millor sortida per tots i totes, i necessitam quatre anys més per seguir millorant el poble".

Per la seva banda, Cladera va assegurar que "el Partit Socialista és l'únic que està preparat per governar, tant a Alaró, com a Mallorca, com a Balears i a Espanya".

En aquest sentit, va destacar la bona entesa entre els governs d'Armengol i Pedro Sánchez, que "en tan sols vuit mesos han estat capaços d'arribar a acords i negociar una cosa tan complexa com el Règim Especial de

Balears", assegurant que "és una reivindicació històrica" i "demostra que els socialistes complim el que prometem".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube