Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "Hem de fer història aconseguint quatre anys més de governs socialistes a totes les institucions"

190315 Capdepera_WEBRafel Fernández, batle de Capdepera i candidat socialista a la reelecció, ha explicat el seu projecte en un acte amb més de 120 persones i al qual també han assistit Francina Armengol i Catalina Cladera.

Més de 120 persones han acompanyat avui el batle de Capdepera i candidat socialista a la reelecció, Rafel Fernández, en un sopar on ha explicat el seu projecte per seguir governant el municipi quatre anys més.

Fernández ha estat acompanyat de les persones que formaran part de la seva llista, així com de la candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera.

Armengol, que ha destacat el lideratge de Fernández, al capdavant de la batlia de Capdepera els darrers vuit anys, ha animat els gabellins a "fer història aconseguint quatre anys més de govern socialista a totes les institucions".

La candidata a revalidar la presidència de Balears ha fet balanç de les polítiques progressistes que s'han fet durant la legislatura i "que han canviat cap a millor la vida de la gent", en algunes àrees clau com sanitat, educació, serveis socials i ocupació. Armengol s'ha referit també al govern de Pedro Sánchez a Madrid, destacant "tot el que s'ha fet en només 9 mesos i 84 diputats".

Per això, Armengol ha demanat a la militància que es mobilitzi per "explicar a tothom que estam orgullosos de ser socialistes", advertint que "ens jugam el futur en aquestes eleccions" ja que "sabem el que passa quan governa la dreta" que "de cada dia és més radical i crida a votar contra les autonomies, contra les dones i contra els immigrants".

"Els socialistes vàrem néixer per defensar la igualtat, per aixecar la veu pels més vulnerables, i hem d'anar a votar perquè no podem permetre que l'extrema dreta tiri enrere tot el que hem aconseguit", ha advertit.

També la candidata socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s'ha expressat en aquest sentit, assegurant que els socialistes "som els que tenim més seny per governar", fet que hem demostrat "revertint el forat negre que ens havia deixat el PP de Bauzà i Company".

En un àmbit més local, Cladera ha posat en valor la feina feta per Rafel Fernández a Capdepera en els darrers vuit anys, assegurant que "des dels municipis és des d'on es fa la millor política", ja que "és la institució més propera a les persones", i posant de manifest, una vegada més, la seva intenció de fer "polítiques de proximitat des del Consell" i "estar al costat dels ajuntaments".

Rafel Fernández: "Tenim la millor candidatura i sortim a guanyar per majoria absoluta"

Per la seva banda, el candidat socialista a la reelecció, Rafel Fernández, ha deixat ben clar que els Socialistes de Capdepera tenen la maquinària electoral funcionant a ple rendiment per "revalidar el govern socialista quatre anys més".

Aquesta vegada, però, Fernández està decidit a "governar amb majoria absoluta", i per això ha fet bandera de la gestió dels socialistes els darrers quatre anys, agraint "la feina intensa" que ha fet l'actual equip de govern, i presentant una nova llista que mescla experiència i renovació i constitueix "la millor candidatura per sortir a guanyar".

El batle gabellí ha animat els assistents a contagiar el seu entusiasme pel projecte socialista "a Capdepera, a Mallorca, a Balears i a Espanya", assegurant que "necessitam una legislatura més de governs socialistes que es preocupin per la gent i entenguin el fet local i les circumstàncies particulars dels municipis turístics, com han fet Catalina Cladera i Francina Armengol".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube