Imprimeix
PDF

Catalina Cladera: "Només els socialistes hem demostrat que tenim la capacitat de governar millorant la vida de la gent"

190322 Lloseta_webEls Socialistes de Lloseta han celebrat els quaranta anys de l'agrupació en un acte amb el candidat a la reelecció, Xema Muñoz, en el que han homenatjat els militants històrics de l'agrupació i tots els batles i regidors socialistes del municipi.

Els socialistes de Lloseta han celebrat els 40 anys de l'agrupació amb un acte en què han participat el candidat socialista a revalidar la batlia del municipi, Xema Muñoz, i la candidata a presidir el Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Cladera ha assegurat que "només els socialistes hem demostrat que tenim la capacitat de transformar la vida de la gent governant a Lloseta, a Balears o a Espanya", i s'ha mostrat convençuda que "Xema Muñoz serà el pròxim batle de Lloseta i Francina la pròxima presidenta del Govern Balear".

Precisament, Cladera ha defensat la gestió feta per l'executiu autonòmic, assegurant que "hem fet un canvi radical per revertir la situació que ens havia deixat el PP, invertint de mil milions en educació, contractant més professors que mai, dotant la sanitat del pressupost més alt de la història, contractant més metges, reduint les llistes d'espera, invertint en infraestructures o eliminant el copagament".

Per això, ha afirmat, "hem de fer molta feina aquests mesos per no permetre l'avanç d'alguns partits que ens volen tornar a una Espanya en blanc i negre".

En un àmbit més local, Cladera s'ha referit a les actuacions fetes pel Consell de Mallorca i el Govern Balear per millorar la vida dels llosetins i llosetines, destacant el nou accés a l'autopista i l'esforç dels governs d'Armengol i Sánchez per defensar els empleats de CEMEX, finalment "conservant la feina de tots els treballadors i reconvertint la zona en un referent d'indústries punteres i transició energètica, evitant que el tancament de la cimentera deixi un forat en el teixit econòmic i social de la comarca".

Finalment, la candidata al Consell de Mallorca ha agraït a Muñoz "fer la passa endavant per seguir defensant els interessos dels llosetins i llosetines", assegurant que "hem demostrat que són els batles socialistes els que a Lloseta han tingut la capacitat de treballar de manera seria, valenta i impecable".

Per la seva part, el candidat llosetí ha assegurat que "tenim el millor equip per seguir governant a Lloseta fent feina amb humilitat pel poble i per tota la seva gent".

Muñoz ha agraït als anteriors edils socialistes la feina feta pel poble, assegurant que el seu llegat ha estat "dotar el poble de les millors infraestructures", que fan que a Lloseta "ja no facin falta grans obres".

Així i tot, Muñoz ha agraït al Consell que s'hagi posat en marxa l'enllaç del municipi amb l'autovia, ja que "és una reivindicació històrica" que facilitarà "reactivar el teixit econòmic", beneficiant sobretot "les petites i mitjanes empreses".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube